|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| ekmektatlısı, muzlu, tarifi, yapılışı |
Muzlu Ekmektatlısı Tarifi - Muzlu Ekmektatlısı Yapılışı |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Muzlu Ekmektatlısı Tarifi - Muzlu Ekmektatlısı YapılışıMuzlu EkmekTatlısı Tarifi - Muzlu EkmekTatlısı Yapılışı - Muzlu EkmekTatlısı Nasıl Yapılır? Malzemeler: 125 gram margarin 2 bardak un 1 bardak toz şeker 8 yemek kaşığı süt 4 adet muz 1 çay kaşığı karbonat 1 çay kaşığı kabartma tozu 1 tutam tuz sıvıyağ Yapılışı Un margarin kabartma tozu ve tuzu mikser kabına koyun Yavaş yavaş sıvı yağ karbonat ve şeker ilave edip karıştırarak kek hamuru yapın![]() Muzları ayrı bir kapta çatalla ezip süt ilave edin Bu karışımı da hamura ekleyin 10 dakika düşük devirde mikserde çırpın![]() Hamuru yağlanmış kek kalıbına dökün Üstüne çatal batırarak birkaç yerinden delin 160 derecelik fırında 1 5 saat pişirin Servis yapın
|
|
|
|