![]() |
Herşeyin Bir Nedeni Var |
![]() |
![]() |
#1 |
KRDNZ
![]() |
![]() Herşeyin Bir Nedeni Var![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hertarafı bulanık görüyor öylesine zorlanıyorduki ![]() ![]() oanda neyapacağını bilemedi çaresizdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bunu duyduğuna inanamadı ve hayretle ben!! diyebildi ![]() ![]() sonrada arkadaşına sordu : onu nasıl buldun? işte o şaşırtıcı buluş; genç kadın kayalıklarda ilerlerken bir karınca sürüsü ile karşılaşmıştı sürünün taşıdığı şey dikkatini çekti ![]() ![]() ![]() ![]() muhakkak bir sebebi olmalıydı ![]() ![]() bu şaşırtıcı hikayeyi onlarada anlattı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() çizdiği karınca şöyle diyordu ''ben bu yükü neden taşıyorum'' cevabıda şu oldu bunu sana yaptıran biri, herşeyin bir nedeni var ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Herşeyin Bir Nedeni Var |
![]() |
![]() |
#2 |
rock_alltime
|
![]() Cevap : Herşeyin Bir Nedeni VarHarika ya ![]() ![]() Tsklerr ;) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
merve16
|
![]() Cevap : Herşeyin Bir Nedeni Varçok gzl teşekkürler ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Herşeyin Bir Nedeni VarÇok anlamlı bir paylaşım teşekkürler ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
gülrüba
|
![]() Cevap : Herşeyin Bir Nedeni Varharika bir hikaye çok anlamlı sağolasın KRDNZ emegine sağlık ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
bbk
![]() |
![]() Cevap : Herşeyin Bir Nedeni Varbi toz zerresi dahi milimetrik bi yer değiştirse bunun bile sebebi oloduğuna inanıyorum ![]() çok anlamlı bi konu teşekkürler sevgili KRDNZ
![]() |
|