![]() |
Terbiyeli Haşlama Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Terbiyeli Haşlama TarifiMALZEMELER 1 kg Kemikli Koyun veya Kuzu Eti 10 Su Bardağı Su 4 Patates 2 Havuç 7-8 Arpacık Soğanı 1 Küçük Kereviz 1 Çorba Kaşığı Margarin 5-6 Karabiber Tanesi 1 Çorba Kaşığı Un 3 Yumurta 1 Limon Suyu Tuz HAZIRLANIŞI Sebzeleri temizleyip yıkayın ![]() ![]() ![]() ![]() Eti geniş bir tencereye yerleştirip 10 su bardağı su ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Küçük bir tencerede margarinı eritip unu pembeleşinceye kadar kavurun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|