Madem Gideceksin. . . |
|
|
#1 |
|
suskun
|
Madem Gideceksin. . .Durma __________________
![]() bittiğini söyle de git artık!!![]() Madem ayrıLık var birazdan , Durma söyLe bana bittiğini söyLe , Madem bu son bakışmaLar seninLe Durma söyle hadi eLveda de ![]() Son dakikaLar son bakışmaLar , Geçiyor gözlerimizden , Bırak kendini çok özeL bu gece , AyrıLık var seninLe oyun bitiyor bu gece , ![]() Bırak kendini son yıLdızız seninLe , Tut biraz eLLerimi bu son sahne , Bu gün yine güneş doğacak , Ama sensiz parLayacak beni ısıtmayacak ![]() ![]() SokakLar yine insanLarLa doLacak , Ama sensiz beni beni çağırmayacak , Son fırsat bu son gece , SarıL boynuma ağLa sessizce ![]() ![]() Son fırsat , son gece ![]() Bu söyleyeceğim son hece ![]() son sahne![]() ![]()
|
|
#2 |
|
gothicc_girll26
|
Cevap : Madem Gideceksin. . .Madem ayrıLık var birazdan , Durma söyLe bana bittiğini söyLe , Madem bu son bakışmaLar seninLe Durma söyle hadi eLveda de ![]() tşkLr:(
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() __|'seLin_
|
|
|
|