Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi > Fıkralar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
otoban

Otoban

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Otoban

Adamin biri yolda yürürken bir lamba görür ve yanina alirLambanin üstündeki tozu alirken içinden bir CiN çikar ve DiLE BENDEN NE DiLERSEN der :

Yalniz tek hakkin var ve makul seyler iste sartlar eskisi kadar musait deilderAdam biraz düsündükten sonra ben kibrisi çok seviyorum ve devamli gidiyorum benim oraya gitmemi kolaylastirmani istiyorum senden yani bana oraya gidebilmem için otoban yap ben ve benim gibi orayi sevenler arabalariyla rahatlikla gidebilsinCiN yuhhhh ! der ben sana nededim sen neyaptin bu istediðini yapamam daha makul bisey iste derPeki der adam bana öyle bir yetenek verki kadinlarin neyi niçin yaptiklarini anlayimonlarin yaptiklari iste mantigin nerde oldugunu bilebiliyim bir bakista kafalarindan geçenleri ögreniyim derBunun üzerine CiN Adama dönerek OTOBAN KAÇ sERiTLi OLSUN DER )

KADINLARI ANLAMAK GERÇEKTEN ÇOK ZOR MALESEF ÖZELiKLE TRAFiKTE )

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com