Buranın Yöneticisi Kim? |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Buranın Yöneticisi Kim?Amerika da küçük bir kasabada tenha bir pub ![]() Hayli çarpıcı bir sarışın bara doğru yaklaşır ve barmene doğru eğilir![]() Barmen hemen karşılık verir, o da eğilir barın üzerinden sarışına doğru![]() Sarışının hareketleri de, sesi de iç gıcıklayıcıdır![]() Elini uzatır, parmaklarını barmenin sakallarının içine sokarken konuşur; - Buranın yöneticisi senmisin? Sarışın, barmenin yüzünü iki eli ile okşarken adam yanıt verir; - Pek sayılmam Kadın ellerini barmenin sakallarından saçlarına kaydırırken gene kısık sesle fısıldar; - Bana yöneticiyi çağırabilirmisin hemen, ona söyleyeceklerim var Adamın nefesi kesilir; - Şu anda çağırmama imkan yok Tahrik olduğu artık iyice anlaşılmaktadır ![]() ![]() - Bana söyleyin, ben yardım edebilirim belki - Tabii edebilirsin der, sarışın iyice kısıklaştırdığı sesi ile; Bu sırada parmaklarını barmenin ağzına uzatmış, adamın onları emmesine de izin vermiştir ![]() - Tabii yardım edebilirsin hayatım Ona de ki, bayanlar tuvaletinde, tuvalet kağıdı kalmamış! ![]() ![]()
|
|
|
|