![]() |
Çokk Gülüceksiniz:) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çokk Gülüceksiniz:)1 ![]() 2 ![]() 3 ![]() 4 ![]() 5 ![]() 6 ![]() 7 ![]() 8 ![]() 9 ![]() ![]() 10 ![]() ![]() ![]() ![]() 11 ![]() 12 ![]() 13 ![]() ![]() Bu internet işini biraz fazla abartmışsınız demektir BEN DE TASDİK EDERİM Ahmak bir adamın eline " Kıyafet ilmi " ne dair bir kitap geçer ![]() "Bir adamın başı küçük, sakalıyla boyu uzun olursa aklı az olur ![]() Meğer herifin de (kitabın tarif ettiği gibi) başı küçük, sakalıyla boyu uzundur, kendisini bu tarifin dışına çıkarmak ister ![]() ![]() ![]() "Bari sakalımı olsun küçülteyim" diyerek şamdanı eline alır ![]() ![]() ![]() ![]() "Bunun gerçek olduğu üzerimde yaptığım deneyle anlaşılmıştır ![]() Ağzını kapalı tutamazdı Hazreti Nuh'un gemisine zeytin dalını getiren güvercin dişi miydi erkek miydi? - Erkek ![]() - Nereden bildin? - Dişi olsaydı uzun süre ağzını kapalı tutamazdı ![]() Ölmek Gerekir Din dersinde öğretmen sorar: - Söyle bakayım çocuğum, cennete gitmek için ne gerekir? - Ölmek gerekir ![]() Birer Birer Yakıp Kontrol Ettim Efendi sorar: - Kibrit ısmarlamıştım ![]() - Aldım efendim ![]() - Şimdi taklit kibritler çoğaldı ![]() ![]() ![]() - Hayır değil efendim ![]() - Nasıl anladın? - Birer birer yakıp kontrol ettim! Sana Mı Dedi Bana Mı? Efendinin biri, uşak bir yazılı kağıt verip "Al şunu fılan efendiye götür ![]() ![]() ![]() " Cevap getirdin mi? " " Vermedi ki getireyim ![]() " Kâğıdı vermedin mi? " " Hayır, cebimde duruyor ![]() ![]() " Sen cevap isteyince o sana ne dedi? " " Yüzüme baktı baktı "Hay ayı hay" dedi ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|