![]() |
Erkekleri Evlilige Goturen Cumleler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Erkekleri Evlilige Goturen Cumleler- Ben neyim senin için? Hayri lütfen bana söyler misin, senin için kimimben? - Senden bi çocuğum olsun istiyorum Nejat ![]() ![]() - Annem seninle tanışmak istiyor Haydar? Canım ne var bi gelip merhabadesen? - Seninle bir koltuğa uzanıp filmler seyretmek istiyorum Mahfi? - Kesinlikle evlenmeyi düşünmüyorum ![]() ![]() - Babam artık görüşmeyeceksin o çapulcuyla dedi Tarık? - Beni ne doktorlar ne mühendisler istedi bilsen? Aklın durur yani ![]() - Evlenmekten korkacak ne var Hidayet ![]() ![]() - Bizim ilişkimizde eksik bişey var ama nedir bulamıyorum Fırat? - Bu gün kravatını ben bağlamak istiyorum Ferit? - Nasıl yaptığım kuzu kapamayı beğendin mi Talat ![]() ![]() - Evlenmek şart diil ![]() ![]() ![]() - Beni tanıştırırken kız arkadaşım demenden bıktım ![]() ![]() ![]() - Yo yo diş fırçam çantamda kalsın ![]() ![]() - Eh madem istiyosun bu eve de bir tane alırım ![]() ![]() - Hayatııııım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Soyadın çok güzelmiş Ertan? Dikkat ettin mi benim ismimle de çok kafiyeli oluyor ![]() - Değişen ne olabilir ki Sinan ![]() ![]() - Bak ne diyicem ![]() ![]() - Hayatla ilgili planların nedir İbrahim? |
![]() |
![]() |
|