Köyümüz, Tipi Köy Iç Anadolunun en eski köylerindendirKöyümüzün mezarligi evimizin tam karsisindaydiKomsumuzun bize orada garip seyler gördüm, demesi bizi ne kadar ürkütsede inandirmiyorduTa ki Burak arkadasimin sünnet gecesine kadarBirden arkadasimin hediyesini evde unuttugumu farkettimGece garip olaylarin oldugunu bildigim için eve gitmeye korkuyordumEve yaklastigimda bazi çigliklar duymaya basladimMusalla tasinin üzerinde garip isik büzmelerinin daire biçiminde döndügünü gördüm ve birden at sesleri gelmeye basladiIleriye dogru baktigimda atin üzerine binmis bir gelinin hizla musalla tasina dogru geldigini gördümGelin bir süre musalla tasinin etrafinda dolastiktan sonra mezarliga girerek agit yakmaya basladiBen bu arada korkudan ne yapacagimi sasirdimDaha sonra bir dügün alayinin gelip gelini alarak oradan hizla uzaklastigini gördümBende dügün yerine kosup olanlari dedeme anlatmaya basladimDedem bana inanmadiErtesi sabah mezarliga bakmaya gittigimde bir gelin duvaginin bir mezara bagli olarak buldumBu duvagi dedeme gösterdigimde dedemin agladigini ve bu duvagin savasta gelinken sehit olan ablasina ait oldugunu ve mezarinsa sevdigine ait oldugunu söylediBir kaç yil sonra Aksehir gölünün tasmasiyla köyümüz sel altinda kaldi, bir daha böyle bir olay görülmedi
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.