![]() |
Qitmesen Olmazmı Sevqilim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Qitmesen Olmazmı Sevqilimgitmesen olmazmı desemde git sen sevdiğim senin çocukluğun var orda senin yaşanmışlıkların var yaşayacakların var orda yüreğini bana bırakıp gitsende ben benimkini verdim sana yoldaş olsun,candaş olsun diye yüreğim yanında,senin için dualarda yolların hep açık olsun güle güle git,güle güle yine gel diye gitme diyemedim gitme yüreğimin sızısı gitme alnımın yazısı Gitme ya da Kal diyemedim oysa hep yakınımda ol istiyorum imkansızım hiç gitme hayatımdan istiyorum benim için öyle farklısın ki öyle güvenilirsin ki öyle adam gibisin ki ben seni çok özlüyorum okşadığım o güzel,tertemiz yanaklarını okşatma kimseye o hasret kokan nefesinle,tatlı öpüşlerinle hiç kimseyi sımsıkı öpme öpme beni öptüğün gibi söylemem hoşuna gitmesede deliyim,kıskanırım sen değer verdiğimsin kaybetmeyi asla istemediğimsin UNUTMA sakın hayatımdan gitme yüreğimden hiç gitme ama yoksun şimdi gittin işte gitme diyemedim işte öpüşlerinle canlandırdığın dudaklarımla sana kal seviyorum,seni özlerim ben diyemedim hatta özledim bile şimdiden sana sokulmayı özledim sarılmalarını,öpüşlerini özledim sımsıcak,sevgi dolu öpüşlerini gitmesen olmaz mı desemde sen yinede git sevdiğim seni bekleyenlere ben seni yüreğin yüreğimde beklerim güle güle git deli sevdam ama yine gel olurmu bu şehirde seni bekleyen sevdalı biri var hasretin var unutma |
![]() |
![]() |
|