![]() |
Sadece Sev.. Ama'sız Keşke'siz Belki'siz Sadece Sev.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sadece Sev.. Ama'sız Keşke'siz Belki'siz Sadece Sev..Hadi sevgili bana sevdiğini söyle… Ama hiç “seni seviyorum” cümlesi olmasın içinde ![]() Hadi sevgili seviyorsan yüreğin gelsin dile ![]() Ben dille söylediğinin dilde kalacağını biliyorum nihayetinde ![]() Verebiliyorsan yüreğini ver elime… Yüreğini ver ki inanayım sevdiğine ![]() Herkeslere söylediklerini ise bana sakın söyleme… Hadi sevgili bana sevdiğini söyle ![]() “Ama keşke maalesef” li cümleler olmasın içinde ![]() Çünkü ben bitmemiş cümleler istemiyorum aşk defterimde ![]() Başla ve bitir gerekiyorsa bütün cümlelerini ama dediğim gibi tek mazeret olmasın içinde… Hadi sevgili bana sevdiğini söyle ![]() “Senin için ölüme gözü kara giderim falan da” deme ![]() Sunabileceksen gözü kara yaşamını sun bana ![]() Adayabilirsen ada kalan ömrünü ömrüme ![]() Öyle inandır kendini beni sevdiğine ve öyle inandır beni beni sevdiğine… Hadi sevgili bana sevdiğini söyle ![]() İçinde “dün ve yarın olmasın ![]() Sadece “bugün” olsun ![]() Bütün cümlelerin şimdiki zamanda dile gelsin ![]() Haydi sevgili gün bugündür bana ithaf ederek kurtar sevgi cümlelerini ![]() Bakalım kaç sevgi cümlesi kurabileceksin bir günde? Söylesene kuracağın bütün cümlelerin yetecek mi bugüne? Hadi sevgili bana sevdiğini söyle… İçinde “sen ve ben” de olmasın ![]() “Biz” olsun sadece ![]() "Biz" diye başladığın cümleyi yine “biz” diye bitirebilecek misin? Hadi göster bana marifetini? Göster ki inanayım beni sevdiğine ![]() İnandır beni sevdiğine ![]() “Seni seviyorum ama… ![]() yok yok “seni ölümüne sevdiğimi sen zaten biliyorsun keşke … ![]() ![]() “biz seninle çok güzel şeyler yaşayacağız ama bu bugün mümkün değil” diyorsan ve “ben … vazgeçemem” diye devam ediyorsan / edeceksen bana sevdiğini sakın söyleme sevgili ![]() |
![]() |
![]() |
|