Elveda Hüznüm / Elveda Yüreğimi Adadığım Ömrüm.. |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Elveda Hüznüm / Elveda Yüreğimi Adadığım Ömrüm..Ben'li çilelerin, ben'li pişmanlıkların bitti artık Dilediğince özgürsün![]() ![]() Mavi gökyüzünün altında istediğin düş ülkelerine kanatlanabilir yüreğin![]() ![]() Dilediğ in mevsimlerde delice ıslanabilir gözlerin![]() ![]() Bana çıkan tüm yolları adres defterlerinden sil artık![]() Adımın üzerini kalın harflerle işaretleyip kaldır beni hatıralarının en tozlu raflarına![]() ![]() ![]() Bana dair tek bir satır kalmasın , tek bir cümle olmasın dudaklarında ![]() Madem sana acı çektiriyorum, madem ben sende pişmanlığı anımsatıyorum bırak bitsin bu çile ![]() Ben sana acı çektirmek için gelmemiştim![]() Ağır yaralı yüreğine umut diye girmiştim oysa![]() Şimdi sende " kanayan pişmanlık " olmuşken unut beni![]() ![]() Hiç yaşanmamış say yaşananları![]() Ben'li hatıraların üzerine karanlığı ört ve kapat tüm perdelerini ![]() ![]() ![]() Bana kattıklarını, bana bıraktıklarını topla yüreğimden![]() ![]() ![]() Sözlerini, yeminlerini sök dudaklarımdan ![]() ![]() Ama bir şeye dokunma ne olur ![]() ![]() Seni " sen " diye seven yüreğime dokunma![]() ![]() Dokunma, acıtır yalnızlığım yüreğini![]() Dokunma, kanatır diz boyu karanlığım o ince dudaklarını![]() ![]() Hayatımda yenilmeye alışmışken senin yenilgine de alışırım ben![]() ![]() Ben nice yürekte canlı canlı gömüldüm senin zaferlerine de alışırım sevgili![]() ![]() ![]() ![]() Bırak dokunma kanayan yaralarıma ![]() ![]() Cennet kokulu tenini sıçramasın kirli yüzümden akan yalnızlıklarım ![]() Daha fazla acıtmasın pişmanlıklarda avutulmuş hatıralarım![]() ![]() Topla cümlelerini dudaklarımdan ![]() ![]() Her şey bitti artık ![]() ![]() Ve her şey bitmişken, sana git demeyeceğim![]() ![]() ![]() Gitsen de tek bir kelime bile etmeyeceğim ![]() ![]() Susmalıyım Susuyorum![]() ![]() En derininden, en acısından suskunluğumda saklı cevaplarım sevgili![]() ![]() Belki de tüm cevaplarım soruların da saklı![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bana kalan acıları, bana bırakılan yenilgileri- sevgin için bedenimi yüreğimi semer bileceğim - sırtıma yüklenip gidiyorum![]() ![]() Kapıyı aralamana gerek yok sevgili![]() ![]() Sana geldiğim yollardan gitmeyi de bilirim ben ![]() ![]() ![]() Gerek yok " en iyisine sen layıksın " sözleriyle avutulmuş devrik cümlelere![]() ![]() Ben iyi bilirim tozlu yolları![]() ![]() ![]() Gidiyorum , tüm zaferlerin başkumandanı olarak ayrılığın ganimeti olarak tüm hatıraları yakabilirsin ![]() Ben'li tüm yaşananları da unutabilirsin ![]() Artık söze gerek yok![]() ![]() Gitmeliydim ama bu kadar erken değildi![]() Gidiyorum bir bedende " yüreksiz " yaşamayı öğrenmeye gidiyorum![]() Gidiyoru m öznesi çalınmış cümlelerdesana " susmaya " gidiyorum ![]() ![]() ![]() Biliyorum sen bensiz de yaşabilecek kadar güçlüsün ![]() Hayata kaldığın yerden devam edeceksin![]() ![]() Noktasız, virgülsüz![]() ![]() Oysa ben![]() Oysa ben yaşadıkça hep bir eksik vereceğim sabah ictimalarında Hep bir sen eksik olacak nefes almalarım![]() Artı k öznesiz paragrafların içinde yarım cümlelik olarak adam sayılacağım![]() ![]() Artı k ben " sensiz " varolacağım![]() ![]() ![]() Topla cümlelerini dudaklarımdan Bana vaat edilmemiş yarınlarımı da yanına al![]() ![]() Bir de benimle yaşadığın mutlulukları Bir de sana yazdıklarımı Kötü bir gününde gözyaşlarını kurulamak için kuru bir peçete niyetine kullanırsın senli satırlarımı![]() ![]() ![]() Unutmadan bir teşekkür borçluyum sana; kısa bir süreliğine de olsa yarımlığımı, yalnızlığımı unutturduğun için ![]() ![]() Ve de yaşattığın tüm mutlulukların için![]() ![]() ![]() Teşekkü rler sevgilim![]() ![]() ![]() Giderken sakın ardına bakma![]() ![]() Gözlerin pişmanlıklarında, günahlarında kalmasın![]() ![]() ![]() Sana paylaştırılmış her acına ben yüreği kefil gösterdim ![]() Sen yüzünü aydınlığa çevir sadece![]() İnan bana bensiz hayatta seni hep mutluluklar bekliyor olacak![]() ![]() Çünkü sensiz bir yerde yaşarken bile her nefesimde bin dua saklı olacak sana![]() ![]() ![]() Artık mutluluğa kanatlanma zamanın geldi sevgili ![]() ![]() Bensiz olsan da;Her güneş, gözlerine doğmaya, Her rüzgar, saçlarında dolaşmaya gelecek ![]() ![]() ![]() Hadi git ![]() ![]() ![]() ![]() Varlığımda acı çekmektense, Yokluğumda mutlu ol ![]() ![]() ![]() ![]() Çünkü; mutluluklar en çok sana yakışıyor sevgili ![]() ![]() ![]() "Topla cümlelerini dudaklarımdan ![]() ![]() Her şey bitti artık ![]() ![]() Maviler kadar özgürsün artık![]() ![]() ![]() Dilediğince uçabilirsin ![]() ![]() ![]() Yolların hep Cennete çıksın sevgili ![]() ![]() ![]() "Bensiz hayatında mutluluklar dilerim ![]() ![]() ![]() elveda hüznüm/ elveda yüreğimi adadığım ömrüm ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|