![]() |
Gidiyorum Artık... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gidiyorum Artık...Uykuyla uyanıklık arasında gidip gelen gözlerim ara sıra rüyalardan sıyrıldığında senin hayalini görürdü karşısında ![]() ![]() ![]() Yaşamın boyutlarında tıkanıp kalan acıların neden ve niçinleri geçerdi aklımdan ![]() ![]() ![]() Rüyaları mı yaşıyoruz yoksa hayatı mı? Karıştırdım bütün yaşantımı ![]() ![]() ![]() Senin geldiğin günden başlardım yaşamaya ![]() ![]() ![]() Tükenirken unutulanlar arasında korkardım yeniden var olmaya! Gündüz kaybolan yıldızların yasını tutardım karanlığımda ![]() ![]() ![]() Herşeyi eskisi gibi bulmayı isterdim geçmiş zaman hatıralarında ![]() ![]() ![]() Perişan gönlümün ilacını aradım hain yıllarda ![]() ![]() ![]() Yeşilin umudu anımsatığını unuttum sensiz baharlarda ![]() ![]() ![]() Ve bir gidişi yazmak istedim yaralı öykümün son sayfalarına ![]() ![]() ![]() Ne seni anlatacak cümlem var benim ![]() ![]() ![]() Ne seni yazacak kalemim ![]() ![]() ![]() Herkesin kötü kaldığı bu yürekte sen iyi kalma! İçimde gitme hevesi yüreğimde adının baş harfi ![]() ![]() ![]() Gidiyorum sevgili ![]() ![]() ![]() Son şiirin son satırlarında bitiriyorum herşeyi!!! |
![]() |
![]() |
|