![]() |
VάZqєÇмєLєR UsтάSı `` |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() VάZqєÇмєLєR UsтάSı ``Dünya kirletilmişse VάzqєçмєLєr Usтάsı `` Üstünüze sıçramış Bir şey vardır mutlaka ![]() Benimki aşktan bir leke Kazındıkça kendini temize çeken Gizlice ![]() Çakaralmaz renk cümbüşü işte ![]() Ya sizinki? Ben vazgeçmeler ustasıyım ![]() Reddedemem önerinizi Paylaşalım elbette: Lekeniz sizde kalsın Ben aşk'ı alırım sadece ![]() Dünya kirletilmişse Üstünüze sıçramış Bir şey vardır mutlaka ![]() Benimki iki soluk arasında Gelip geçen zaman ![]() Hangisi ölüm hangisi yaşam? Ya sizinki? Ben vazgeçmeler ustasıyım ![]() Yaşadığınız bir ömür değil mi? Seçimi siz yapsanız istediğiniz sahneyi seçseniz: İster ilkincisi olsun ister sonuncusu fark etmez ki - Başarımızı arttıracaktır provalardaki performansınız - Artanıyla yetinirim zaten ben ilk gösteri için siz önden buyrunuz lütfen! Dünya kirletilmişse Üstünüze sıçramış Bir şey vardır mutlaka ![]() Benimki korkusuz ve kuşkusuz bir aşk Başdöndürücü ve anısız Fısıldaşmaları dalgınlıklara takılı ![]() Ya sizinki? Hâlâ anlamadınız mı? Demiştim: Ben vazgeçmeler ustasıyım ![]() Aşk'ı bana terk etmiştiniz zaten Üstü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|