E gidiyorsun işte!diğerleri gibihiç kimseye benzetemediğim aşk adamım ellerimden,avuçlarımdan kayıyorhiç beklemediğim zamanda,asla tahmin edemiyeceğim kadar yakınımdayken birden yok oluşunu izliyorumoysa daha yeni çok yeni, 2 3 5 6 ne bileyim işte zamana sığdıramadığım canımın parçası sevgilim gidiyorGitmekne kolay değil mi ? Şimdi şairinde dediği gibi ''herkesi sana benzeteceğim''yoldan geçen birini sana benzetip takip edeceğimSen olmadığını,asla geri gelmeyeceğini bildğim halde sonuna kadar gidip takip edeceğimBıkmadan usanmadanYeni yerlere gideceğim tabiki!zannedebiliyor musun ki beraber gittiğimiz yerlere gidebilirim?Seninle izlediğimiz filmleri asla izlemeyecek,birlikte gittiğimiz mekanlara asla gitmeyecek hatta önünden bile geçmeyeceğim,o çok sevdiğin dondurmanın asla tadına bakmayacağım!arkadaşlarım arayacak,en yakınlarımSeni onlardan önde tutan beni senden daha çok saracaklarevet resimlerimizi yırtıp atacağım belki seni hatırlatan herşeyi ortadan kaldıracağım ama seni unutmak için bunlar yeterli olmayacak bunun her zaman farkında olacağımOlsun sevgilim ben senin yasını tutacağım yaşadığımız her dakikanın yasınıBir daha asla yaşayamayacağımız her saniyenin yasını tutacağım her kavgamız için kendime lanet edecek beni terk edişin için seni suçlamayacak tam tersine sana hak verecğim dimdik ayakta duracağım tıpkı gelişin gibi! çünkü ben senin sevgilin olarak kalacağım her zaman her dakika ve saniye
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.