|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| biraz, dön, kimleysendön, sevdiysen |
Dön.. Nasıl ,Nerde, Kimleysen..Dön Beni Biraz Sevdiysen |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Dön.. Nasıl ,Nerde, Kimleysen..Dön Beni Biraz SevdiysenYanımdayken zaman dururdu sanki ![]() Her saniyeyi bir ömür gibi dolu dolu yaşardım![]() Şimdi ise zaman diye bir kavramım yok![]() Güneşin doguşluyla anlar oldum yeni bir güne başladıgımı![]() Uyanırdım, sol yanım hep boş![]() Anlamsız gözlerle bakardım odamın soguk duvarlarına![]() Her an kapı çalacak ve sen gelecekmişsin gibi umutla beklerdim yinede![]() Gelmeyecegini bile bile kulagım kapıda olurdu![]() Bunun acısıyla hazırlardım kendimi gecenin karanlıgına![]() Ve gece olurdu![]() Gözlerimde gözyaşı, yüregimde hatıran, sözlerinde ise sitem eksik olmazdı![]() Bir gözlerin vardı, gözyaşım kaldı ![]() Bir yüregin vardı, hatıran kaldı ![]() Bir sözlerin vardı, sitemim kaldı ![]() Bir hayat aşkım vardı, gitti yarım kaldı ![]() Ne zormuş meger senden ayrı kalmak ![]() Bunları ilk kez bu gece döküyorum satırlarıma![]() Her anımda, her dakikamda seni yaşamak nasılda acıtıyor yüregimi![]() Hayalde olsa hatırlıyorum oysa, yüzün ellerimin arasındayken aşka bakıyordun gözlerime![]() Hiç aklıma gelmemişti ki seni doyasıya yaşarken birgün yollarımızın ayrılacagı![]() Şimdi nasıl kanıyor yüregim farkında olmadan bir bilsen![]() Durduramıyorum bedenimde sızlayan ince sızıyı![]() Son bir acım vardı, o da sensiz kaldı ![]() Ah bu canım güllere yandı, sensiz nefes aldı ![]() Yar yalan degildi, bir rüya gibiydi ![]() Bitti ![]() Yüregimde acısı kaldı![]() Yoklugunda herşeye isyan etmek geçiyor içimden ![]() Kimsesiz kalmış bir çocuk gibi çaresiz ve yalnızım![]() İmkansızlıklar içinde yaşadıgımız bu aşkı her anımda anımsıyorum şimdi![]() Bir çılgınlık yapıp ta gelmeni nasıl istiyor kalbim oysa ki bir bilsen![]() Hiç olmazsa düşlerime gir![]() Rüyalardımda hissedeyim seni![]() Tenim tenine hasret![]() Tenim kokuna, sana hasret![]() Bir yanım delirirken yoklugunda, diger yanımsa hep sineye çekiyor herşeyi![]() Anla artık![]() O senin kadar çok sevmedi![]() Ve gitti![]() Dön; nasıl kimle nerdeysen ![]() Dön; beni biraz sevdiysen ![]() Kaç saat, kaç gün, yada kaç ay geçti sensiz sayamadım ![]() Ama anladım ki acın bir cam kesigi gibi işlemiş içime![]() Önceleri farkında degildim yüregimde açtıgın derin izlerin![]() Ama sonra farkettim günden güne kanıyor![]() Şimdi anlıyorum ki bir tarafım hep eksik![]() Bitsin istiyorum artık bu acı![]() Yüregimde yanan bu ateşi söndür artık![]() Günden güne eriyip tükeniyorum![]() Yalnız geçen gecelerin karanlıgına mahkum etme beni![]() Bir sabaha daha sensiz uyanabilecek gücüm kalmadı![]() Dön ![]() Yüregimde hasret Çaresiz kaldım ![]() ![]() (alıntı) |
|
|
|