![]() |
ßy.Murats: Gel Artık |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() ßy.Murats: Gel ArtıkGözlerimden yaşlar akar sen olmazsan yürek yanar ![]() Ellerimse seni arar ![]() Sensiz kapanmaz bu yaralar ![]() Yoklugun oldurdu benı bu hasret boyle biter mi? İnan sabrımı tukettı ![]() Yarım seviyorum ben seni ![]() Olamam sensiz olamam ![]() ßen sensiz yar yasayamam ![]() ßu can sana dunden kurban ![]() Sensiz bu omrum bana haram ![]() Mutluluklar inan hep bizim sensiz canımdan bezmısım ![]() ßu can senindir bilesin ![]() ![]() Gel ARtık SEnsiz Gecmıyor Şu Günler ![]() ![]() ![]() Bitsin Artık SEnin Ugruna Yaşadıgım bütün çileler ![]() ![]() ![]() Bana Bu Azabı Çektirdiğin Artık Yeter ![]() ![]() ![]() Korkutuyor Beni Sensiz Geçen Geceler ![]() ![]() ![]() Yokluğunsa Ölümden Beter ![]() ![]() ![]() Çok Yalnızım Yar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
ßy.Murats: Gel Artık |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() ßy.Murats: Gel ArtıkAlıntı: ßy ![]() Gel ARtık SEnsiz Gecmıyor Şu Günler ![]() ![]() ![]() Bitsin Artık SEnin Ugruna Yaşadıgım bütün çileler ![]() ![]() ![]() Bana Bu Azabı Çektirdiğin Artık Yeter ![]() ![]() ![]() Korkutuyor Beni Sensiz Geçen Geceler ![]() ![]() ![]() Yokluğunsa Ölümden Beter ![]() ![]() ![]() Çok Yalnızım Yar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Emeğine sağlık kardeşim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|