Gözyaşlarıma Akmayı Yasaklıyorum Bugün.. |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Gözyaşlarıma Akmayı Yasaklıyorum Bugün..http://yuksekdozask blogspot com yazıların benzerlerini bu adreste bulabilirsiniz![]() ![]() ![]() Gözyaşlarıma akmayı yasaklıyorum bugün! Çünkü; Aklıma getirmemem lazım seni ![]() ![]() Kor ateşlerde boş yere yanıyorum ![]() Kimsesizce geçen ömrüm her defasında son buluyor hayalin geldiğinde gözlerimin önüne ![]() Şikayet etmesemde bu ruh halime, kalbimde derin bir bıçak yarası açıyor![]() Ne fotoğraflar buna dur diyor ne de ağlaya ağlaya okuduğum mektuplar![]() ![]() Gözyaşlarıma akmayı yasaklıyorum bugün ![]() ![]() Çünkü ; Yazık banada ![]() ![]() Bir ömür heba ediyorum her defasında boş yere ![]() İnsanlar gülüp eğlenirken ben psikolojikmen mutsuzluğa odaklıyorum kendimi ![]() Ve bu her defasında kendime zarar vermeyi getiriyor aklıma![]() Ölüm korkusu gibi korkunç sensizliğe alışmak![]() Canıma can katmak yerine, her seferinde öldürüyorsun beni![]() Seni düşündüğüm her an?a ?en çok mutlu olduğum an ? yerine cinayet saati ismini veriyorum![]() Toprağa karışmak için can atıyor bedenim ve nedense senin kokun yerine, yumrukladığım duvarlarda kalan kan kokularını çekiyorum![]() açıp şerefine vurduğum her kadehte altın Üzerinede şarkımızı vuruş yapıyorum resmen ![]() İliklerime kadar hissediyorum seni içimde ![]() Darmadağın ediyorsun tüm dengemi ![]() Ve hayata tutunmaya çalışırken iki elimin buna yetersiz olduğunu düşünüyorum![]() Sonra ellerini istiyorum daha sıkı tutunmak için , desene yine boş hayallere kapılıyorum![]() ![]() Gözyaşlarıma akmayı yasaklıyorum bugün ![]() ![]() Çünkü ; günaha giriyorum senin yüzünden her defa ![]() ![]() Allah?ın verdiği can?a kıymak geliyor aklıma ![]() Ve kendimden utandıkça yalancı aynalar karşısında, bir yumrukla paramparça ediyorum kendimi![]() Ufak ufak yaklaşıyorum sensizliğin uçurumuna![]() Dünya?nın sonu gelmedi ama üzerime taş yağıyor sanki![]() Her kafama dank ettiğinde akıllanırım diyorum , olmuyor yine yine istiyorum seni![]() Sorumsuzluk diz boyu hayatımda![]() Artık sulamıyorum bile sizi Allah?ın izin verdiği yere kadar yaşatacağım dediğim çiçeklerimi![]() Oysa çiçeklerim her açtıklarında mutlu olan ben, gözlerimin önünde yaşattığım cinayeti gülerek seyredecek kadar adi bir insan oluyorum yaptıklarını başka bir canlının üzerinde deneyerek![]() Onlar sen yanımda olmadığında nefes almama yardımcı olurdu ya hani![]() Sen benden uzak olduğun her saniye nefes alamazdım da bunlar sayesinde alırdım ya Madem hiç yanımda yoksun açmasın hiç bir çiçek ve ölüme adım adım yaklaşarak mutlu olayım![]() Boş odalarda bir duvarı kaplayacak büyüklükte resminin karşısında, senin duymadığın kaç yalvarışa daha dayanır bü gönlüm söyler misin ? ![]() Bu doz aşk?ın içimde bu nevi etkiler yaratacağını hiç tahmin etmezdim ![]() Ve düşün bu sadece geçen günlerden sadece biri ![]() Amel defterim senin yüzünden günahlarla dolu![]() Bu yüzden düşünmeden sökebilirsin kalbimi yerinden zaten bir işe yaradığı yok !Gözyaşlarıma akmayı yasaklıyorum bugün ![]() ![]() Çünkü ; her içim acıdığında, sana hakkımı helal etmemek istiyorum ![]() ![]() ![]() Dur dur Aslında etmek istiyorum![]() Sen mutlu ol diye dualar ediyorum![]() Bu kadar aciz ve bu kadar yerlere alarak gururumu![]() Ama bir damla düştüğünde gözbebeklerimden, kalbime yol almaya başladığında içimi acıtacağını bildiğim her cm akışında 1000 defa helal etmiyorum hakkımı diye sayıklıyor tenim![]() Kalbim![]() Yüreğim ![]() Elbet dünyanın en güzeli sen değildin sevgili ama sen benim için ufacık dünyamın vazgeçilmezi ve güzellik? kelimesi yanında hiç kalacak kadar değerliydin ![]() ![]() Canım feda derdim her sarıldığımda sana ![]() Yolda yürürken el ele tutuştuğumuzda kızardım hatta elimi sıkı tut ne o yalandan tutuyormuş gibi diyordum Oysa o zamandan belliymiş ellerimi bırakacağın![]() Bende sıkılıyor yada ellerin terliyordur diye fazla üstelemezdim![]() Beni kandırdığın için hakkımı helal etmiyorum sana sevgili ! 1 dakikada olsa benim mutluluğumu çaldın, yerine koydun hüzünleri ![]() Gelmişim de geleceğim de sen olmana rağmen eski anıları hatırlatan bir plak gibi seni çalmaya korkuyordum ben oysa![]() Gözümden sakınırdım her bir kareni![]() Ama kalbime intikam duygusunu her saniye yaşattırdığın için hakkımı helal etmiyorum sana![]() ![]() Gözyaşlarıma ağlamayı yasaklıyorum bugün ![]() ![]() Çünkü hayallerde de olsa, kafam her güzel olduğunda seninle eskisi gibi buluşuyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Sen yokken seninle olabiliyorum anlıyormusun sevgilim ![]() Yalandan mutlu oluyorsam bi an bile olsa ağlamanın ne anlamı var![]() Ama içimden ağlamayı yasaklamıyorum kalbime Yavaş yavaş öleceğine her damlada, içeriden en acısını yaşayıp canımdan daha yakın hissettirsin seni bana![]() İntiharlara daha yakınım artık![]() Bir bıçak, ya da bir jilet ne farkeder Sende onlarda doğrayacak bedenimi![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gözyaşlarıma ağlamayı yasaklıyorum bugün ![]() ![]() Çünkü; Cansız bir beden gözyaşı dökemez ki ! ![]()
|
|
|
|