Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
soracaklar, susacaksin

Beni Soracaklar Sana Ve Sen Susacaksin

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Beni Soracaklar Sana Ve Sen Susacaksin

Beni soracaklar sana cehennem kapısındaBeni soracaklar ve sen cevap veremeyeceksinsevdim diyeceksin belki ama kendimcefakat veremeyeceksin merhametsizliğinin hesabını

Gözyaşlarımı soracaklar sanagörmedim ki diyeceksinama ağladığımı hissetmemenin hesabını vermeyeceksinzora düşüp yalan söylemek isteyeceksinama gerçek hesaplaşmalarda yalan olmaz anlatacaklar sana

Beni soracaklar sana cehennem kapısındasıkılıp sevmedim diyerek kestirip atacaksın ama işte o an içinin boğulduğunu hissedeceksinmaden sevmedinneden sevdim dedin diyecekler sanasonra bana karşı söylediğin ilk yalanın cezasını çekeceksinbinlerce yıl benim hissettiklerimleüzüntülerimle yaşayacaksın

Cehennemden çıkıpta cennet kapısına geldiğinde tutacaklar seni kapıdacezanı çekmedinsorgun bitmedi diyeceklersoracağımızhayatını mahvettiğin biri varduracaksınkorkacaksın daha kim var ki diyeceksinbir tek onun hayatını mahvettimdiğer herkese iyi davrandım

Haklı çıkacaksınbenden başka kimseyi kırmadığın çıkacak ortayasevineceksin cennete gideceğini zannederekama yine beni getirecekler önünekorkacaksındehşete düşeceksin

Bakacağım sana uzun uzun özlediğimi fark ederek ve sen bakamayacaksın bana utancındanbir kez daha yaralanacağım

Kısır döngünün sonuna geldiğimizi söyleyecekler bizeYa sen ya ben cennete gideceğizikimizi birden kabul etmeyecekler çünküaşkı mahvettiğimiz için

Soracağım sana asla sormayı istemeyerek ;neden diyecevap veremeyeceksin sebebi istemediğinden değilutandığından olacak

Canım acıyacak gözlerimi kapatacağımanlayacağım ki soru sorulması gereken kişi benimço an içimden kopuverecek bir şeykalbim terk edecek benigeçip karşıma hesap soracak

“bir gurur adına parçaladın beniterkediyorum seniben sana bir aşk verdisense onu ziyan ettinkime yar olmuştu böyle aşksöyle bana neden!”

“yasak birini istedin senimkansız birini sevdinasıl acı çeken bendimistemez miydim beni sevecek biriyle olmayı mutlu olamadım ben senin yüzündenbelli olmasın mutsuzluğum diye maskeler eskittimyalancı oldumbir öümr boyu mutsuz yaşadımasıl ben soruyorum neden!”

Ben konuşurken ağlayacak melekleracıyacaklar banabir ömrü benden başka bir benle yaşadığım için

Ve sen bunun sorumlusu seçileceksinöyle çok utanacaksın ki kalbin sana hesap bile soramayacakcevaplardan korktuğu için

Melekler yolun sonuna geldiğimizi ve tanrı nın seninle ilgili kararı benim vermemi istediğini söyleyecekler

Susacağımdüşünemeyeceğimsenden nefret edemeyeceğimi fark edeceğimolmuyoracı çekmene dayanamıyorum

“tamam” diyeceğim “cennet bir kişi istiyorsa eğer o gitsinben burada kalayımyada cehenneme gideyim

O an her yer ışıkla kaplanacaktanrı acıyacak banaSen cenneteben yarım kalmış hayatımı sensiz yaşamak için dünyaya döneceğim

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com