Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
elveda, gözyaşlarımın, sebebi

Gözyaşlarımın Sebebi Elveda:(

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Gözyaşlarımın Sebebi Elveda:(

ve şimdi gidiyorsun ömrümü bir kağıt parçası gibi yakarak! yaşanmış bütün hayallerimi umutlarımı yıkarak

ve işte gidiyorsun beni de o hiç bitmeyecek sandığım rüyamdan uyandırarak

haydi git !

beni bir enkaz yığını gibi bırak, bırakta git!!!

sana yazdığım, senli yazdığım gözyaşlarımı da yak, yakta git!!!

haydi durma bu yol senin yolun, gitmek için geldin; gelmek için mi gidiyorsun ? belki bir gün yine gelmek istersin sana yenik yüreğime ama şimdi nolur durma git!

sana ne senin için kim gözyaşı döküyorsa ! sen boşwer onları aldırış etme senin için dökülen yaşlara belki de sana alıştıkları için özlem dökülüyor yanaklardan

zaman geçer, ömürler biter ve onlar da alışır yokluğuna; unuturlar, unutulursun !!

her ne kadar unutmak diye bir şey olmasa da "unuttuk" deseler bile zaman unutur, unutturur herşeyi

ama ya ben ?

hani senden sonra, şu ben olmayan ben,, diğer yüzüm diğer yarım sen olan ben ???

ben unutabilir miyim seni ? yaşayamadığım, doyamadığım, bakmaya sakındığım seni unutabilir miyim ?

"seni unuttum" demek; adına özlem, adına umut, adına aşk, adına gözyaşı, sewgi, sıcaklık sıfatlarını yakıştırdığım herşeyi unutmam demek bu mümkün mü ? bütün duyguları bi tek sende toplayıpta seni yok saymam mümkün mü?

biliyorum, ne desem ne yazsam boş anlamsız kalacak gidişinle herşey farkındayım!

tanrım !!! içim acıyor içim !!

ne kadar acı gidişini beklemeden, hissetmek ve gözyaşı dökmek

ne kadar acı sensizlik gene de güle güle adına gözyaşı yazdığım bütün hayallerim !!!

alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com