![]() |
Gözyaşlarımın Sebebi Elveda:( |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gözyaşlarımın Sebebi Elveda:(ve şimdi gidiyorsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ve işte gidiyorsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() haydi git ! beni bir enkaz yığını gibi bırak, bırakta git ![]() sana yazdığım, senli yazdığım gözyaşlarımı da yak, yakta git ![]() haydi durma ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sana ne senin için kim gözyaşı döküyorsa ! sen boşwer onları ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() zaman geçer, ömürler biter ve onlar da alışır yokluğuna; unuturlar, unutulursun !! her ne kadar unutmak diye bir şey olmasa da "unuttuk" deseler bile ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ama ya ben ? hani senden sonra, şu ben olmayan ben,, diğer yüzüm diğer yarım sen olan ben ??? ben unutabilir miyim seni ? yaşayamadığım, doyamadığım, bakmaya sakındığım seni unutabilir miyim ? "seni unuttum" demek; adına özlem, adına umut, adına aşk, adına gözyaşı, sewgi, sıcaklık sıfatlarını yakıştırdığım herşeyi unutmam demek ![]() ![]() ![]() biliyorum, ne desem ne yazsam boş ![]() ![]() ![]() tanrım !!! içim acıyor içim !! ne kadar acı gidişini beklemeden, hissetmek ve gözyaşı dökmek ![]() ![]() ![]() ne kadar acı sensizlik ![]() ![]() alıntı ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|