Geçmişten Bir Yük... |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Geçmişten Bir Yük...Geçmişten Bir Yük… Sol yanımda bir ağrı var; kalp civarında… İnceden bir sızı, geçmişten bir yük ![]() Atmam lazım!![]() Geçmişten Bir Yük… Bütün ağırlıklarından kurtulmalı insan, yoksa yürümek zorlaşıyor Her geçen gün daha fazla rendelerken hayat, bir de tarihin tozlu sayfalarından çıkıp gelen düşüncelerle yormamak lazım bünyeyi![]() Başkalarından daha zor, kendimizi affetmek! Mahkeme hiç bitmiyor Keşke demeden yürümeyi öğrenmek gerekiyor![]() Keşke demeye başladıysan, zaten ruhun çarpmıştır duvarlara Aklında daha iyiye gitmek için yollar oluşmuştur![]() Benim sol yanım ağrıyor bu gece Geçmişten anılar gözümün önünde, buğulanıyor gözbebeklerim Hatalarımla yüzleşiyorum Ben de insanım, elbette yanlışlarım var cebimde![]() “Vah” diyerek çözülmüyor ömrün sırrı çünkü öyle yapınca pas tutuyor dil ve yürek En iyisi arınıp, temizlenmek!Düzeltemeyeceğim şeyler için bu gönül sancısı aslında ve boşuna! Olanları geride bırakıp, yürümek gerekiyor ![]() Çocukluğumda boyumu metrelerce aşan ağaçlara tırmanırdım Kan ter içinde, ellerimi kanatarak meyvelere ulaşırdım![]() Her adımda yerden biraz daha yükselirdim ve dallar inceldikçe daha güvensiz olurdu Ancak hiç korkmazdım çünkü kendime inanırdım![]() Yaşamın ağaca tırmanmaktan farkı yok Aşkın da o ağaçtaki meyveden! Hayatı çözmek için hayvanları ve çocukları iyi seyretmek gerekiyor Onlar bu işin sırrını biliyor!Candan Ünal tr msn com>>> sevdasokagii blogspot com>>> http://sevdasokagii blogspot com/ <<< |
|
|
|