![]() |
*** Sen Vurdun Da Ben Ölmedim Mi ? *** |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() *** Sen Vurdun Da Ben Ölmedim Mi ? ***Rüzgarda Ne Ateşleri Hasretinle Yaktımda Bir Seni Yakamadım, Beni Yaktıgın Gibi Çolde Su, Mahpusda Gün, Oruçta Ekmek Gibi Bekledim Seni Sense Araya Korkular Koydun Yasaklar Koydun Bitmez Tükenmez Engeller Koydun ![]() ![]() ![]() Simdi Nerdesin Diye Sakın Sorma Sen Çağırdında Gelmedim Mi ? Sen Varken Darılmazdım Çiçeksiz Baharlara, Yagmurlu Havalara ![]() ![]() ![]() ![]() Sen Varken Bakip İçlenmezdim Tren İstasyonlarına Otobüs Duraklarına ![]() ![]() ![]() Sen Varken Ayrılanlara Aglamazdım ![]() ![]() ![]() Yıkılmazdım Biten Sevdaların Ardından Gidenlere Küsmezdim Kalanlara Acımazdım ![]() ![]() ![]() Sen Varken Böyle Üşumezdim, Titremezdim Masumdum, Çocuklar Gibi Boyle Delirmezdim, Küfretmezdim ![]() ![]() ![]() Hele Ölmeyi Hic Düsünmezdim ![]() Simdi Soruyorum Sana Adı Sevdaysa Bu Cehennemin Sen Yaktında Ben Yanmadım Mııııııııı ? Biliyorsun Bütün Acılarına "Yesil Isık" Yaktım Olmadı Bütün Korkularına "Arka Çıktım" Olmadı Dağlara Merdiven Dayadım Olmadı Haziranda Kar Oldum Yağdım Avuclarına Olmadı Sevdim Olmadi - Yandım Olmadı - Taptım Olmadı Artık Benden PES ![]() ![]() Bu Aşkın Biletini İstediğin Gibi KES ![]() ![]() Nasılsa Gidiyorsun Biliyorum Git ![]() ![]() Ama Ardında Aglayan Bir Çift Göz Paramparca Bir Yürek Ve Yıkılmıs Bir Dağ Görmek İstemiyorsan Çek Silahını, Daya Sırtıma Titrersem Namerdim Sen Vurdun da Ben ÖLMEDİMMİİİİ ? Sen Vurdunda Sen Vurdunda Ben ÖLMEDİM Mİİİİİİ Ahmet SeLcuk iLKAN |
![]() |
![]() |
|