![]() |
Hesabıma Yaz |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hesabıma YazHESABIMA YAZ Bugünde bir ses yok,haber yok ondan Kırdığım şişeyi hesabıma yaz Biraz zarar görürsen bu efkarımdan Küstüğüm neşeyi hesabıma yaz Adını anmazdım elimde olsa Çoktan unuturdum bu kalp unutsa Bak yine devrildi sandalye,masa Yıktığım köşeyi hesabıma yaz Rakı,şarap,votka ne varsa getir Kolaysa bu aşkı gel de sen bitir Birazdan kemancı İlyas da gelir Onun da borcunu hesabıma yaz Elbette bu fasıl ne ilk ne de son Sen anla halimden boş ver be garson Nereye gideyim saat daha on Aştığım zamanı hesabıma yaz Dönüş yok bilirsin,gitti o giden Arama hiç sebep,sorma hiç neden Bu gece de bütün içkiler benden Ne varsa her şeyi hesabıma yaz Bilmem aradığı aşkı buldu mu? Sildi mi gönülden,unutuldum mu? Bak hala masamda çiçeği,mumu Sevdiği ne varsa hesabıma yaz Olurda bir gece aklına eser Bakarsın ben yokken kapıdan girer Çekinme,yoluna bu gülleri ser Sonra da hepsini hesabıma yaz Sana rehin kalsın şarkım,şiirim Bir yalanım varsa şair değilim Onu nasıl sevdim bilsin sevgilim Dilimden düşeni hesabıma yaz Ölürsem aşkımı mezarıma yaz Ahmet Selçuk İlkan |
![]() |
![]() |
|