![]() |
Kalbim Senin Olsun |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kalbim Senin OlsunKalbim Senin Olsun ![]() İşte en sonunda sana kalbimi de veriyorum, sonsuza kadar al senin olsun ![]() Ben istemiyorum ![]() Sen varken seni sevmek içindi benim kalbim ![]() Giderken al yanına nereye koyduğun önemli değil ![]() Valizinin bir köşesi de olur ![]() Yanında olsun, bu yeter bana ![]() Bil ki o kalpte sadece sen vardın ve sadece sen olacaksın ![]() Sensiz o kalp bana sadece acı verecek ![]() Göğüs kafesimde çarptığı her vakit seni isteyecek ![]() Sen ise gidiyorsun ![]() Nasıl katlanabilirim bu acıya ![]() Zaten yaralı bir kuş misali çırpınıyorum ![]() ![]() Ölmek bir kenara sensizliğin beni korkuttuğu bu hasta yatağımda tek ümidim sendin ![]() Yanıyor içim, volkanlar patlıyor sanki ![]() N’olur al bu kalbi yanına, istersen gittiğin yerde at bir çöp kutusuna ama bende bırakma ![]() Bir de bana kokunu bırak bu senden son isteğimdir ![]() Hani derler ya “ölmek üzere olan insanların son isteği yerine getirilirmiş ![]() Sensiz kalınca ölmek bir kurtuluş benim için ![]() Onun için son isteğim budur senden ![]() Kokunu bırak da git ![]() Fazla değil bir nefeslik olsun ![]() Bir soluk alışı kadar kısa ![]() Son nefesim olsun senin kokun ![]() Ölüme bile gülümseyerek MERHABA derim işte o vakit ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|