![]() |
Bekle Beni Döneceğim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bekle Beni DöneceğimBekle beni döneceğim Yıldızlardan medet umarak Soğuk nefesimle solu***** Titrek bedenimi yorarak Bekle beni döneceğim Bu dönüş çok uzun Dayanmıyor bacağım kolum Kaybetmezsem eğer yolum Bekle beni döneceğim Kartalları edindim rehber Dağlar olmuş panzer Bin bir türlü varmış engel Bekle beni döneceğim Izdırabın her türlüsü Sarsa da beni ölümün örtüsü Dayanılmaz hasretin dürtüsü Bekle beni döneceğim Neden acılarımın bir sonu yok Dertler büyük engel çok Benim gözüm ölüme tok Bekle beni döneceğim Ben amacımdan dönemem Seni görmeden ölemem Sensiz dünyayı dilemem Bekle beni döneceğim Yollar uzun, çok uzun Dönersem geri sırtımdan vurun Sevilmez mi her köşesi yurdun Bekle beni döneceğim Senin hayalinle yatarım İnan hep sen ile kalkarım Durmadan içimde bir ses duyarım Bekle beni döneceğim Dönülmez bir yolun ilk başı Bu dönüşün inanılmaz yarışı Çınlıyor bir kişinin yakarışı Bekle beni döneceğim Sen ile bu dünya durdukça Kalbim semasına vurdukça Hasretin beni uğundurdukça Bekle beni döneceğim Bekle beni döneceğim Durmayan zamana inat Kartal oldum açtım kanat Yâda bir kurt veya kırat Olsa önümde kıldan ince sırat Bekle beni döneceğim ![]() |
![]() |
![]() |
|