![]() |
İşte Gidiyorum!! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İşte Gidiyorum!!Bir beyaz guvercin vardi kanatlari kirik Bir soguk gece vardi karanliginda ayaz Bir daglarda acan cicek vardi simdi solgun Bir ben kalmistim bir ben olumune suskun Durmam iste durmam bir dakka yuregim surgun Alirda basimi ceker giderim bugun Paslanmaz saplanmaz ayaklarim Olumde olsa yolumun sonunda giderim bugun Herseyin bittigi gundur bugun ![]() ![]() ![]() Simdi gidiyorum! Butun cocuklugumu gencligimi birakarak Yeni umutlar yeni yarinlar yeni acilan kapilar aramaya Yani kendimi aramaya bulmaya Gidiyorum iste ucurtmam ile bir yildiz ucurmaya Butun dost bildiklerim yalan olmussa dunyamda İste gidiyorum bende yeni bir dunya kurmaya ![]() ![]() ![]() Gokyuzu sen sahitsin zaten yasadiklarima Gecelerim kordugum olmus duman is burunmus yarinlarima Bu sehrin her sokagi cikmaz sokak olmus ucurumlar kazilmis yollarima Gecelerim gunduzlerime pusu kurmus sanki Gunes dogmaz olmus gece yarilarima Gidiyorum simdi tum ciplakligimla Mutluluk gokyuzundeki yildizlar kadar uzak olsada Son sozum olsun bu benden geri kalanlara Gidiyorum iste bir daha geri donmemek üzere!!! şimdiden yorumLarınız için tşk ederim bir süre aranızda yOkum ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|