![]() |
Gιтмєк Şιιяι ¢αη уÜ¢єℓ |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gιтмєк Şιιяι ¢αη уÜ¢єℓBugunlerde herkes gitmek istiyor ![]() Küçük bir sahil kasabasina,bir baska ülkeye,daglara, uzaklara ![]() ![]() ![]() Hayatindan memnun olan yok ![]() ![]() ![]() ![]() Her seyi, herkesi birakip gitme istegi ![]() Öyle ''yanina almak istedigi üç sey'' falan yok ![]() Bir kendisi ![]() Bu yeter zaten ![]() ![]() Keske kendini birakip gidebilse insan ![]() Ama olmuyor ![]() ![]() Hadi kendimize raziyiz diyelim, öteki de olmuyor ![]() ani her seyi yüzüstü birakmak göze alinamiyor ![]() Böyle gidiyor iste ![]() öbür yanimiz "otur'' diyor ![]() ''Otur'' diyen kazaniyor ![]() ![]() Is, güç, sorumluluk, çoluk çocuk, aile, güvende olma duygusu ![]() ![]() En kötüsü aliskanlik ![]() Aliskanligin verdigi rahatlik, monotonlugun dogurdugu bikkinligi yeniyor ![]() ![]() Kus olup uçmak isterken agaç olup kök saliyoruz ![]() Evlenmeler ![]() ![]() ![]() Bir çocuk daha dogurmalar ![]() ![]() ![]() Borçlara girmeler ![]() ![]() ![]() Bir köpek bile bizi uçmaktan alikoyabiliyor ![]() Misal, ben ![]() ![]() ![]() Kapidaki Rex'i birakip gidemiyorum ![]() iki sokak öteye tasinamiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Bütün sokagin köpegi oldugunun farkinda ![]() Herkes onu, o herkesi seviyor ![]() Hangi birimizle gitsin? ![]() ''Sirtinda yumurta küfesi olmak'' diye bir deyim vardir; evet, sirtimizda yumurta küfesi var hepimizin ![]() Kendi imalatimiz küfeler ![]() Ama egreti de yasanmaz ki bu dünyada ![]() ![]() Ölüme inat tutunmak lazim ![]() ![]() Bari ufak kaçislar yapabilsek ![]() Var tabii yapanlar ![]() ![]() ![]() Hepimiz kaçabilsek ![]() ![]() ![]() Bütçe, zaman, keyif ![]() ![]() ![]() Denk olsa ![]() ![]() ![]() ![]() Küçücük gitmeler yapabilsek ![]() Ne mümkün ![]() Sabah 09 ![]() ![]() ![]() Sonra baska mecburiyetler ![]() Sıkışıp kaldık ![]() Sirf yeme, içme, barinmanin bedeli bu kadar agir olmamali ![]() Hayatta kalabilmek için bir ömür veriyoruz ![]() Bir ömür karsiligi bir ömür yani ![]() Ne saçma ![]() Bahar midir bizi bu hale getiren? Galiba ![]() Ben her bahar ásik olmam ama her bahar gitmek isterim ![]() Gittigim olmadi hiç ![]() Ama olsun ![]() ![]() ![]() ![]() CAN YÜCEL ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|