![]() |
Bekleyişimin Öyküsü... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bekleyişimin Öyküsü...Günler güz yaprakları gibi birer birer dökülürken ayaklarımın dibine, ben her gece karanlığa dikip gözlerimi senin aydınlığını bekledim ![]() Sen yoktun ![]() ![]() ![]() Binlerce adım attım bu kentin sokaklarında ![]() her parkı, her ağacı ezberledim ![]() her kaldırım taşında senin adını aradım ![]() Sen yoktun ![]() ![]() ![]() Evlerin duvarları birer birer üzerime yıkıldı ![]() Her bir hücremin acısını ta yüreğimde hissederken beni enkazın altından çekip alacak elini aradım ![]() Sen yoktun ![]() ![]() ![]() Özlem şarkılarını ezberledim ![]() kimini fısıltıyla söyledim ![]() ![]() Sesimi duyacaksın diye bekledim ![]() Sen yoktun ![]() ![]() ![]() Senden gelecek bir tek haberi bekledim ![]() geçmedi ![]() atışlarıyla açtım ![]() hayâl kırıklığını yaşadım ![]() ![]() Sen yoktun ![]() ![]() ![]() Seni aramaktan yorgun düşmüş bedenimi karanlığın kucağına uzattım her gece ![]() beni çekip almasını istedim ![]() ![]() Kaç gece sabahı ettim gözlerimi kapamadan, kaç gece merdivendeki ayak seslerini dinledim gelen sensindir diye ![]() Sen yoktun ![]() ![]() ![]() Her yağmurla birlikte hüzün de yağdı bu kentin üzerine ![]() yalnızlığın işaretiydi benim için ![]() ![]() Ben senin özleminle sırılsıklamdım her mevsim ![]() Hayat; merhaba dedi bahara çiçek çiçek ![]() gelmez dediğim göçmen kuşların dönüşünü gördüm ![]() Sen yoktun ![]() ![]() ![]() Her istasyon her otogar adresim oldu ![]() ![]() Otobüslerdeki her yolcuya sensin diye baktım ![]() vurdum kendimi ![]() kasabalara gittim ![]() ![]() Sen yoktun ![]() ![]() ![]() Denizin sonsuz maviliğine umut bağladım ![]() bekleyişlerimi ![]() ![]() Ben gemicilerin hasret türkülerine eşlik ettim ![]() Sen yoktun ![]() ![]() ![]() Gözümden bir tek damla yaş akmadı ![]() kalmalıydı ![]() öyküsünü kimselere anlatamadım ![]() Nice fırtınalar koptu yüreğimde ![]() ![]() Sığınacak bir liman, yaslanacak bir omuz aradım ![]() İçimi dökecek bir insan aradım ![]() Sen yoktun ![]() ![]() ![]() Her gece ay paramparça oldu ![]() birer düştü sokaklara ![]() ![]() Ayı avucunda bana getirmeni bekledim ![]() aydınlatmanı bekledim bu kapkara dünyamı ![]() ![]() Sen yoktun ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|