![]() |
Deli Severim Ben |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Deli Severim BenÖLümüne uyanıLmış uykuLarda, biZe sarıLıp uyumak var şimdiLerdE ![]() ![]() ey Canı baharım ![]() ![]() sırtLandıqım senSizLikLe biZe kuCakLanıp, saBahLara biZ uyanmak var şimdiLerdE ![]() ![]() MemLeketimsin sen benim ![]() ![]() ![]() ![]() sen benim, yataqımSın ![]() ![]() ![]() ![]() hanımsın sen benim ![]() ![]() ![]() ![]() dinmek biLmeyen haSretimsin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sevişemediqim tümceLerimsin ![]() ![]() ![]() ![]() öyLe aqır qeLiyor ki her cümLe, biLmiyorum neden ![]() ![]() ![]() ![]() a$k, bu kadar yakınımdan qeçmemişti ![]() ![]() sendE sarSıLdıqım kadar sarsıLmadım hiC ![]() ![]() ![]() ![]() benSe, kuşandıqım suSkunLukta uykuLar mırıLdanıyorum ![]() ![]() her yeni mıSrada yeni bir küCük cıqLık daha ![]() ![]() ![]() ![]() uykuLarımı sana devşiriyorum daim ederek, sokuLduqum tenindE arıyorum benLiqimi ![]() ![]() ![]() ![]() zaten yaşım başımdan a$kın, sürükLeniyorum uCSuz buCakSız coqrafyana ![]() ![]() oySa tüm benLer, sendEki bi keLimeye şahit ![]() ![]() ![]() ![]() doyaSıya sarıLamayı$ıma yanıyor sınırLarım ![]() ![]() zihnimin en derin yerine sıZan aSiLiqimSin sen ![]() ![]() ![]() ![]() her yoruLuşumun manaSı sendendir bundan böyLe ![]() ![]() cıramSın yakmaya ![]() ![]() ![]() ![]() bir hayatı iki eden dü$ünceLerimSin ben senim ![]() ![]() ![]() ![]() tadı damaqımda tüm şiirLerin ![]() ![]() ![]() ![]() bir tek şimdiSi yOk yarınımın, bir tek şimdiSi senSiz qünLerimin ![]() ![]() soyutLarın hepSini sOydum qeCemden, aLLar kuşandım qireCeqim rüyaLara ![]() ![]() şimdiLer ![]() ![]() kayıp ama qüZeL, yitik ama bitişik ![]() ![]() qitmek iStemiyorum qöqSünden ![]() ![]() ![]() ![]() sen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() öLümüne yaS ettiqim coCukLuqumSun sen ![]() ![]() seSime bezenen türküLerimsin ![]() ![]() hanqi martı cıqırSa, qözLerimi düşünmeksizin yumduqumSun ![]() ![]() sen benim ![]() ![]() ![]() ![]() ne vakit yaşLanSam, derinLiqiyLe qüZeLLeştiqim ![]() ![]() ![]() ![]() sana boquLuyor kimSesizLiqim ![]() ![]() ![]() ![]() qün aşımı qiBi aşırıLıyorum qözLerinden ![]() ![]() hiCe sayıyorum biZSizLiqi ![]() ![]() sana sOnLanıyor iC ceki$lerim ![]() ![]() ![]() ![]() yoLLarda avareyim ben yine qörebiLiyormusun ![]() ![]() saq eLimdE ciqaram ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yürüyorum öyLe serseri ![]() ![]() ![]() ![]() sOn soLdan sapmışım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() meCaLim kaLırmı sanıyorsun daha ![]() ![]() benim tenim o tren yoLunda, "Gitme ![]() ![]() dEmeye cabaLarken kitLendi dudakLarıma ![]() ![]() biLirsin ![]() ![]() dELi severim ben ![]() ![]() tıpkı sen qiBi doğdum dünyaya ![]() ![]() ![]() ![]() __________________ Alinti ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|