![]() |
penceRe keNarı |
![]() |
![]() |
#1 |
|
![]() penceRe keNarıBirbirini çok seven bi çift bir gün trafik kazası geçiriler ve yatalak olurlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Aşkım şimdi parka 2 sevgili geldi tıpkı ılk tanıstıgımızda gezdıgımız gibi el eleler ve nasıl mesutlar su anda bıle bızım oldugumuz gibi ![]() -Aşkım Annesi aglayan cocuguna baloncudan 2 tane balon aldı ve cocuk hemen sustu ![]() ![]() -Aşkım şu anda yaşlı bi amca ve yaşlı bi teyze bankta oturmus sohbet edıyorlar ![]() ![]() Erkek bu sekılde dısarıda olanları anlatarak kızın sıkılmamasını saglamaktadır ![]() ![]() ![]() Zamanla erkeği kıskanır ve ''keşke ben cam kenarında olsaydım ve dısarıda olanları gorebılseydım'' der kendı kendıne sürekli ![]() ![]() Bu ikilinin özel bi durumu vardır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir gün yine erkek dısarıda olanları ballandıra ballandıra kıza anlatmaktadır ![]() ![]() ![]() -düğmeye basmasam ne kaybederım kı zaten yatalagız bırbırımıze faydamız yok ![]() ![]() ![]() Erkek ölür ![]() ![]() ![]() ![]() Hastane personelı kızı erkegın eskı yatagına alacaklardır ![]() ![]() ![]() Kızı cam kenarına alırlar ve dışarı cıkarlar ![]() ![]() ![]() Kız camdan baktıgında dısarıda hiç birşey olmadıgını yalnızca KAPKARA BİR DUVAR oldugunu görür ![]() Erkek arkadası sırf onun canı sıkılmasın dıye kapkara duvara bakarak gunlerce ona hıkayeler anlatır ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|