![]() |
Refik Kestemden Seçmeler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Refik Kestemden SeçmelerBu Şiir buLundugum iL de djLık yapan bir kişinin şiirLeridir şiirLerini ve öyküLerini cok severım sizlerle bu şekilde payLasmak ıstedım daha iyi anLıyacagınızı duşunerek böyLe yaptım umarım begenırsınız Bu son şiirm oLsun KaLemimin mürekkebi tukensin Bu son şiirm oLsun ama Veda sanmasın kimse Veda etmek için biLe Bir değeri oLmalı insanın Bu bitiş vedasiz oLsun ÖyLece sessiz sedasiz ![]() ![]() hey hak ![]() ![]() yeter be sevgili ![]() ![]() yeter geceyi sabah ![]() ![]() ![]() ![]() özlemek yazılmışta bize ![]() ![]() vuslat ![]() ![]() ![]() ![]() açmışım yüreğimin perdelerini sonuna dek ![]() ![]() bekle gözüm ![]() ![]() ![]() ![]() girsin ömrünün güneşi odanın koynuna ![]() ![]() içini ısıtsın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() açmışım yüreğimi sonuna kadar bekler dururum sevgilim de ![]() ![]() ![]() sen ![]() ![]() ![]() ![]() neden bekletirsin söyle ![]() ![]() söyle de ![]() ![]() ![]() ![]() gel be sevgili ![]() ![]() ![]() ![]() yarına senedimiz yok ki ![]() ![]() ![]() ![]() ya senden evvel gelecek ecelse ![]() ![]() ya şu sevdaya aç yüreğim bir lokma doymadan aç acına ölecekse ![]() ![]() gel gözümün nuru ![]() ![]() gel sevgimin bereketi ![]() ![]() gel yüreğimin prensesi ![]() ![]() seni ölesiye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seni sevip sevmediğimi sorup durma boşuna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ben seni sevmiyorum akıllım ![]() ![]() çok ![]() ![]() Not:amator şiir değildir kitabi ve cdsı oLan bir kışıdır görevLı arkadasLarın BiLgisine |
![]() |
![]() |
|