![]() |
Ve Sen Son Nefesim. Ve Sen Yine Yoksun.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ve Sen Son Nefesim. Ve Sen Yine Yoksun..![]() Her zaman imkansızları istediğimi biliyorum ![]() Biliyorum da yine de vazgeçemiyorum ![]() ![]() ![]() Önce hangisinden başlasam bilmiyorum ![]() Sensizliğimden mi? Yalnızlığımdan mı, yoksa buğulu gözlerimden mi ![]() ![]() ![]() Hep kolay gibi gelirdi yalnızlık, tatmamıştım ki! Hep kolay gibi gelirdi unutmak, Aşık olmamıştım ki! Oysa sen SON NEFESİM ![]() Oysa sen öyle acımasız öğrettin ki bunları ![]() ![]() ![]() Oysa sen öyle yalnız bıraktın ki ![]() ![]() ![]() Önce gözlerin geçti gözlerimden çıglıklarla dolu o yolda ![]() Sonra ellerin gitti ellerimden bir saniyelik kısa bir zamanda ![]() Sonra ![]() ![]() ![]() Sonrasi yok ![]() Sen gittin işte ![]() ![]() ![]() ![]() Ilk o gun kanadımın kırıklığını hissettim ve o durmadan kanayan korkunc yarayı ![]() Nerde yıkamalı, nasıl kurtulmalı ![]() ![]() ![]() Bir zamanlar beni çok sık arardın SON NEFESİM ![]() Sesimi duyunca rahatladığını söylerdin ![]() Sonra ![]() ![]() ![]() Sonra birden sustun yeminli gibi ![]() Telefonum çalmaz oldu ![]() Bataryası artık on günde anca bitiyor ![]() Şu koca kalabalığın içinde öyle yalnız, öyle SENSİZİM ki; Hiçbir kelime anlatmaya yetmiyor ![]() Odam sensiz sessiz ![]() Odam sensiz soğuk ![]() Odama güneş vurmuyor ![]() Odama hüzün hakim ![]() Odama kasvet ![]() ![]() İşte! ![]() ![]() ![]() İmkansız mı? al işte ![]() ![]() ![]() Beni sevmen imkansız ![]() Seni sevdiğim gibi sevmen, deli gibi özlemen imkansız işte ![]() ![]() Sensiz olmuyormuş SON NEFESİM ![]() Sensiz olmuyormuş bu hayat ![]() Sensiz alınmıyormuş bu nefes ![]() Anladim ![]() ![]() ![]() ama biraz geç kaldım ![]() Önceleri ![]() ![]() ![]() dedim ya onceleri; Bıçak saplanmıyordu sırtıma ![]() Önceleri serseri kurşunlar mayalamıyordu gecelerimi ![]() Önceleri öyleydi ![]() ![]() ![]() Ve birde sonralari var ne yazık ki ![]() ![]() Gözlerimde dans eden, ha akti ha akacak derken yagmur gibi inen yaslar var artik ![]() Gözlerimde sen, Gözlerimde kan, Gözlerimde hasret ![]() ![]() ![]() Yağmur ormanlarını aratmıyor gözlerim ![]() ![]() ![]() Gece çakan şimşekler misali, Sağnak yağmur gibi gözlerim ![]() ![]() Ve sen SON NEFESİM ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|