![]() |
Red Bull Music Academy'ye Yolcu Var |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Red Bull Music Academy'ye Yolcu VarDünyanın her ucundan DJ'ler, müzisyenler ve vokalistler her yıl Red Bull Music Academy'de aynı havayı soluyor ![]() ![]() Bernard Purdie, Peter Hook ve The Mizell Brothers gibi isimler konuk oldu bugüne kadar Academyye ![]() ![]() Red Bull Music Academyden beklentileriniz neler? Prodüktörlerle tanışıp albüm yapmak mı, yurt dışında çalmak mı? Ne yazık ki albüm yapabilecek seviyeye gelmeme biraz vakit var ama yapmak istiyorum ![]() ![]() ![]() Academy aracılığıyla en çok kiminle tanışmak isterdiniz? Buraya oldukça uzun bir liste yazabilirim ama sadece Mr ![]() ![]() Academyye seçilmek sürpriz oldu mu? Tabii ki ![]() DJlik nasıl başladı? öncesinde iyi sayılabilecek bir dinleyiciydim, müzik eğitimim yok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kadın olmanın dezavantajını yaşadınız mı çaldığınız meknlarda? Yaşamaz olur muyum ![]() ![]() ![]() ![]() Setlerinizde kimleri, hangi türleri çalıyorsunuz? French electro, electro breaks, electronica, indie gibi türlere ağırlık veriyorum ![]() ![]() ![]() Siz kimleri dinler, nerelere gidersiniz? Genelde Türkiye'ye gelen sevdiğim yabancı müzisyenleri dinlemeye gidiyorum ve tabii ki bir de çaldığım yerlere ![]() ![]() ![]() Müziğe profesyonel olarak devam edecek misiniz ilerde, yoksa yan iş / hobi mi olacak? Eğer doğru bağlantıları kurabilirsem ve işler yolunda giderse tabii ki profesyonel anlamda devam etmek istiyorum ![]() İstanbulda izlediğiniz en iyi konser / DJ performansı? En iyi konser çok zor bir soru; burda unutamadığım ve tadı damağımda kalan çok sayıda performans izledim ![]() ![]() Hangi isimlerin yer aldığı bir line-upta çalmak isterdiniz? O kadar çok isim var ki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Elektronik dışında neler dinlersiniz? Rock, caz sever misiniz? Dinlediğim şeylerin çoğu elektronik altyapılı denebilir; dub, reggae, uk garage, drumbass gibi türleri de oldukça severim ve dinlerim ve tabii ki seyrek de olsa keyifle caz, blues, klasik müzik gibi türleri dinlediğim de olur ![]() |
![]() |
![]() |
|