![]() |
Altın Bilezikler Takılıyor |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Altın Bilezikler TakılıyorSelçuk Belediyesi, Aqua Fantasy,Aquapark Hotel Spa ve İzmir İş Kurumu işbirliğiyle turizm sektörüne ara eleman yetiştirmek amacıyla başlatılan iş garantili ve maaşlı, Uygulamalı Mesleki Eğitim Kursları devam ediyor ![]() ![]() İşsizliğin her geçen gün arttığı bir dönemde önemli bir hizmeti üstlenerek 90 gencimize atalarımızın altın bilezik diye tabir ettiği meslek sahibi olmaya imkan tanıyan bu projeye önemli katkılar sağlayan Aqua Fantays Aquapark Hotel Spa Kalite ve Eğitim Müdürü Ali KARAYİĞİT yaptığı açıklamada 15 Şubat tarihinde başlayan kursların 15 Nisan tarihine kadar teorik olarak devam edeceğini ifade ederek 15 Nisan da Selçuk Pamucak ta bulunan Aqua Fantays Aquapark Hotel Spa da Servis, Bar, Kat Hizmetleri ve Aşçı Yardımcılığı alanlarında uygulama eğitimleri başlayacak ve 14 Mayıs kadar devam edecek Kurs sonunda yapılacak sınav sonucunda başarılı olan kursiyerlere Milli Eğitim Bakanlığı onaylı Sertifika verilecek ve kursiyerler Aqua Fantasy Otelde istihdam edilecek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SEGEM projesinden sonra bu projenin de Selçuk Belediyesi olarak içinde olmaktan mutlu olduklarını belirten Belediye Başkanı üLGüR İş gücü kalitesini yükseltecek, istihdamı artıracak ve insanlarımıza meslek öğretecek bu tür sosyal projelere tüm gücümüzle destek vermeye devam edeceğiz ![]() ![]() Kaynak: Selçuk Belediyesi |
![]() |
![]() |
|