![]() |
Tayland Uzak Doğunun Kalbi(1999) - Tayland |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tayland Uzak Doğunun Kalbi(1999) - TaylandTayland Uzak Doğunun Kalbi(1999) - Tayland[/b] Bir bahar akşamı otobüse biniyoruz K ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Uçuşumuz Bahreyn aktarmalı olduğu için önce Bahreyne bir kaç saatlik beklemeden sonra Bangkoka uçuyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() Biraz dan uçakta hostesler içecek servisi yapacaklardı ve nihayet başladılar ![]() ![]() ![]() Yine bana sıra geldiğinde Fish or chicken Balık veya tavuk dedi hostes ![]() ![]() ![]() ![]() Sonraki yıllar içinde bir tutkuya dönüşecek olan ilk seyahetim böylece başlamış bulunuyordu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tabi burda böyle bir adet varmış her gelen gruba böyle çiçekler takılıp bir kaç poz fotoğraf çekilme daha sonra bu resimler tabaklara baskı yapılıp turistlerden ilk para kazanma şeklinde şekilleniyor ![]() Otobüsümüz önce bizi Yatan buda heykelinin olduğu dev tapınağa götürdü sonrada oturan buda heykelinin olduğu diğer tapınağa götürdü ![]() ![]() Tapınaklar Taylanda önemli bir ilgi alanı turistler için gerçekden oturan buda heykelinin 5 ton gibi bir saf altından yapıldığını öğrendik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Uzmanımız Mevlüt abi olduğu için artık grubu terk ettik üç kişi olarak şura senin bura benim dolaşmaya başladık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pattayadan günü birlik küçük adalara turlar var her şey dahil 500 baht (14 dolar) gibi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Taylanda insanlar güler yüzlü turiste karşı son derece sıcak ve saygılılar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dönüş yolundayız tekrar Bangkoktayız biraz alışveriş serbest zaman dahilinde sokaklarda sağa sola bakerken grubu kaybettim ve 3 kelimelik ingilizcem yok ortada kaldım tamda o sırada telefonumun şarzı bitti ve ben tarzanca bir Taylandlıya sim kartımı senin telefona takayım grubu bulayım dedim ve telefonu aldım çok şükür grubumu buldum tekrar eğer bulamasaydım havaalanına gitmemize az bir zaman kalmıştı vay halime ![]() Bütün bir geziden sonra tekrar hava alanına geldik artık Pattaya ve Bangkok geride kalacaktı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aklımda kalanlar ![]() ![]() ![]() Tayland ucuz ve güvenli bir ülke ![]() ![]() ![]() Arabaların kornaları sanki sökülmüşde çalan yok ![]() ![]() ![]() Güler yüzlü ve yumuşak başlı insanlar ben hiç bir birine kızan bir Taylandlı bile görmedim ![]() ![]() ![]() Maliyet: Firma ödemişti ben sadece 400 dolar civarında şahsi harcama yaptim ![]() Ökkeş Ağyar - kahramanMaraş www ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|