Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dans, grubu, han, tolga

Tolga Han Dans Grubu

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Tolga Han Dans Grubu

83 yılında almanyada ünlenmeye başlaşmış ve dans kültürünü Türkiyeye getirmeyi başaran grup olması sebebi ile başarılı olmuşlardır Ben de bir dönem disco ve latin dansları kurslarına katılmıştım Salsa ve latin en bağımlısı olduğum dans grupları olmuştur Ancak ben böyle kurslarda birşeyler öğrenmenin çok daha zor olduğu kanısındayım Benim için Tolga Han da öğrendikleriminden çok dans yarışmalarına hazırlanırken arkadaşlarım ile yaptığım çalışmalar daha etkili olmuştu bunun sebebini de Tolga Han da aynı kurslara devam ettiğim her seviyeden insanın oluşuna ve bu kursun özellikle son zamanlardaticari yönünün, verdiklerieğitimin önüne geçmesine bağlıyorum

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com