Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
axa, kitapevi, programı, satış, yönetim

Axa Kitapevi Satış Yönetim Programı

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Axa Kitapevi Satış Yönetim Programı

Üreticiden : Kitapevi Satış Yönetimi Programı ile raflarınızdaki tüm kitapların kaydını tutabilir, dilediğiniz zaman hangi kitabın kaçıncı rafta olduğunu programın arama özelliğinden yararlanarak kolayca bulabilirsiniz Alış yaptığınız firmaların ve satış yaptığınız müşterilerinizin borç-alacak hesaplarının takibini yapabilir, dilediğiniz zaman hesap ekstresi alabilirsiniz Ayrıca kasa takip özelliği ile işyerinizin günlük gelir ve giderlerinin kaydını tutarak, dilediğiniz zaman raporunu alabilirsiniz

Kitapevi Satış Yönetim programı; tüm kitapevlerinde kitap kayıt, gelir gider hesap takibi, müşteri borç-alacak, satış, ödeme takibi işlemleri için rahatlıkla kullanılabilir

b]Programın Özellikleri:[/b]

Kitap kayıt

Kitap arama

Gelir-gider, kasa takibi

Kasa raporlama

Müşteri borç-alacak takibi

Alış-satış-ödeme-tahsilat takibi

Müşteri hesap ekstresi

Word-Excel aktarım

Detaylı raporlama

Otomatik yedekleme

Şifreleme özelliği ile veri koruma

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com