Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ilk, sahnesinde, zorlandım, öpüşme

İlk Öpüşme Sahnesinde Zorlandım

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İlk Öpüşme Sahnesinde Zorlandım

Kanal Dnin sevilen dizisi Aside oynayan Tuba Büyüküstün, mesleğe ilk başladığı iş olan Çemberimde Gül Oya dizisindeki öpüşme sahnesinde yaşadığı stresi anlattı
Sahne dekor tasarım bölümünü bitirdikten sonra tesadüfen oyunculuğa başlayan Tuba Büyüküstün, ilk kez oyunculuk yaptığı Çemberimde Gül Oya dizisindeki öpüşme sahnesinde yaşadığı gerginliği anlattı Dizide öpüşme sahnesi olmayacağını ancak sonradan böyle bir sahne eklendiğini söyleyen Büyüküstün, "Tuhaftı Birdenbire böyle bir teklif geldi Duygusal olarak hiç böyle bir hazırlığımız da yoktu Olsun mu olmasın mı diye aramızda konuşuyoruz Tomris hanım (Giritlioğlu) babamı aradı Babam da bana Eğer oyuncu olacaksan, özel hayatının olmamasını göze alacaksın ki sen böyle bir insan değilsin Ben daha kızımı televizyonda biriyle öpüşürken görmeye hazır değilim dedi Bu laf benim aklımdan ilk günden beri hiç çıkmadı Tabi çok gergindim Böyle bir şey yazılmayacaktı güya ama yazıldı Oyuncu arkadaşımın da hiç haberi yoktu böyle bir durumdan" diyerek o gün yaşadığı stresi aktardı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com