![]() |
Bursa Gida Fuari Yaklaşiyor!... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bursa Gida Fuari Yaklaşiyor!...BURSA GIDA FUARI YAKLAŞIYOR! ![]() ![]() ![]() Tüyap Bursa Fuarcılık A ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çağdaş toplumların sağlıklı yaşamalarına yönelik ihtiyacı karşılayacak ürün ve hizmetleri kapsayan donanımların sergilendiği, geçtiğimiz yıl düzenlenen fuarlara 13 ülkeden 188 firma ve firma temsilcisi katılmıştır ![]() ![]() ![]() Ülkemizin en önemli sanayi kentlerinden birisi olan Bursa, tarımsal kaynaklarının ve üretim gücünün yüksekliğinin yanı sıra gıda sektöründe gerçekleştirdiği üretim değerleri ile de bölge ve ülke ekonomisinde önemli paya sahiptir ![]() ![]() ![]() ![]() Ambalaj, malın üretiminden satışına uzanan aşamadaki en önemli unsurdur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BURSA GIDA 2009 kapsamında; Et ve Et Ürünleri, Süt ve Süt Ürünleri, Su Ürünleri, Kümes ve Av Hayvanları Ürünleri, Bitkisel ve Hayvansal Yağlar, Konserveler, Hazır Yemekler, Salçalar, Dondurulmuş Gıda Ürünleri, Kuru ve Kurutulmuş Gıda Maddeleri, Şarküteri Ürünleri, Çay ve Kahve Ürünleri, Kuru Yemişler, Taze Sebze ve Meyveler, Baharat, Tuzlar, Soslar, Mama ve Diğer Çocuk Gıda Maddeleri, Diyet Yiyecekler, Diyabetik Yiyecekler ve İçecekler ve İlgili Yayınlar yer almaktadır ![]() BURSA GIDA TEK 2009 kapsamında; GIDA İŞLEME TEKNOLOJİLERİ; Komple Otomasyon Sistemleri ve Üretim Makineleri, Paslanmaz Çelik Makine ve Ekipmanları, Pastörizasyon ve Yoğunlaştırma Makineleri, Temizleme, Ayıklama, Kesme, Soyma, Şekillendirme ve Dilimleme Sistemleri, Kırıcı ve Karıştırma Sistemleri, Donmuş Gıda Ürünleri için Makineler, Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri ve Ekipmanları, Silo, Tank ve Ekipmanları, Değirmen Makineleri ve Ekipmanları, Fırın ve Pastane Ekipmanları, Su Arıtma Sistemleri ve Çevre Teknolojileri, Gıda Depolama Sistemleri ve Ekipmanları, Gıda Taşıma ve Dağıtım Hizmetleri, GIDA LABORATUVAR HİZMETLERİ; Test ve Analiz Cihazları, Kalite Kontrol Cihazları, Hassas Teraziler ve Nem Tayin Cihazları, Hijyen sağlayıcı malzeme ve ekipmanlar, CE, HACCP ve ISO 9000 Belgelendirme Kuruluşları, Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri, Bilgisayar Teknolojileri ve Sistemleri, GIDA KATKI MADDELERİ; Antioksidanlar, Aroma Arttırıcılar, Asitler / Asitlik Düzenleyiciler, Ayırıcılar, Emülgatörler / Emülgatör Tuzlar, Enzimler, Hacim Arttırıcılar, İtici Gazlar, Ambalaj Gazları, Jelleştiriciler, Kabartıcılar, Kıvam Arttırıcılar, Koruyucular, Köpüklenmeyi Önleyiciler, Modifiye Nişasta, Nem Tutucular, Parlatıcılar, Renklendiriciler, Sertleştiriciler, Stabilizatörler, Tatlandırıcılar, Topaklanmayı Önleyiciler, Un İşleme Ajanları, Vitamin ve Aminoasitler, HİZMET GRUPLARI; Sektörel Yayınlar, Sektörle İlgili Oda, Dernek ve Vakıflar, Üniversiteler, Kamu ve Araştırma Kuruluşları yer almaktadır ![]() KOSGEB Küçük ve Orta Ölçekli Sanayi Geliştirme Destekleme İdaresi Başkanlığı tarafından desteklenen Fuarlarımız hakkında daha detaylı bilgi almak için www ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fuarımız 23 - 25 Nisan 2009 tarihlerinde 11 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ayrıntılı bilgi için www ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|