Hamdım Sanadır Ey Rab'bim:::.. |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Hamdım Sanadır Ey Rab'bim:::..Hamdım SANAdır ey RAB'Bİm::: ![]() ![]() Hayat! ![]() ![]() Zaman! ![]() ![]() Sevgili! ![]() ![]() Şükür! ![]() ![]() Ölüm! ![]() ![]() Sonsuzluk! ![]() ![]() Ya RAB'Bİ! ![]() ![]() "Hayat”a getiren SENSİN ![]() Topraktan bedene, nurundan nur üfleyen SEN nurunun üstüne ruh giydiren, ruha can veren![]() ![]() Cana can katan, yüregi, koyan ruha![]() ![]() SENSİN Ya RAB'Bİ!!![]() ![]() "Zaman” veren bize ![]() ![]() Bedendeki ruha, ruhtan öte bir sey katan, akıl veren, SENSİN![]() ![]() O aklı “zaman”la birlestirip yüregimin kapılarını açan![]() ![]() Yüregimin ihtiyacı olan “zaman”ı veren SENSİN Ya ALLAH’ım!!![]() ![]() “Sevgim”i, “sevgin”i veren bu ruha ![]() ![]() Evrendeki belki de en güzel, en harika duyguyu nasip edensin SEN![]() ![]() Yüregime SENİN “sevgi”ni, Rasûlullah’ımın “sevgi”sini kazıyan SEN![]() ![]() Hamdım SANA, tövbem SANA, “sevgi”m SANA Ya RABBİM!!![]() ![]() “Şükür” Ya RAB'Bİm! ![]() Verdigin nimete sükürler olsun![]() Beni ben olarak yarattıgın için, hayata farkı bir bakıs acısıyla bakabilmem icin benden bir Şeyler aldiğin için ve onların yerine muhteşem güzellikler verdigin icin Şükrüm SANA![]() ![]() Eksiğimi, “fazla”sıyla, “fazla”mla tamamladığım icin saygım SANA![]() ![]() Hayranlığım SANA![]() ![]() Cennetle cehennemi ayırt edebileceğim aklı, zekayı, hayatı o eksiksiz, belki de, en çok şükrettiğim nimetlerimi gözlerimi, yüregimi- verdigin icin hamdim SANA![]() ![]() Gözlerimin, yüregimin dilini olusturduğun ve o dili bana nasip ettiğin için şükürler az kalır SANA![]() ![]() Hamd olsun, Ya RAB'Bi!!![]() ![]() “Ölüm” ![]() ![]() Son ve yeni bir baslangıç![]() ![]() Baslangiclarin en özeli belki de, son gibi görünen; ama yeni bir hayatin, sonsuzluğun başlangıcı olan son![]() ![]() ![]() Son ama baslangıç ![]() ![]() Cehennemi yaşama korkusu, cenneti görme heyecanı![]() ![]() Heyecanlar, korkular, acılar, sevinçler![]() ![]() Faniliğin sonu, ebediyetin başlangıcı![]() ![]() “Ölüm”![]() ![]() Diğer yarımın RAB'B’e teslim olduğu an![]() ![]() ![]() “Sonsuzluk” ![]() ![]() “Son”a “suz” ve “luk” eki getirebilmek, “son”u olumsuz kılmak ve belki de en olumlu olumsuza ulaşma![]() ![]() Ruhun, bedenden ayrılması, ebediyete doğru yol alması![]() ![]() ![]() Hayatı baslatan da SENSİN, sona erdiren de SEN Ruha can veren de sen, sonsuzluğu üfleyen de SEN![]() ![]() SENSİN ölüm ile sonsuzluk arasında incecik bir cizgi oluşturan, SENSİN o çizgide bizleri hesap gününe davet eden![]() ![]() SENSİN bu “son”a son verecek olan ve SENSİN bana o sonsuzluğu, ebediyeti gösterecek olan![]() ![]() ![]() Hayatım ![]() ![]() Zamanım ![]() ![]() Sevgim ![]() ![]() Şükrüm ![]() ![]() Ölümüm ![]() Sonsuzluğum SANAdIr ALLAH'ım!!![]() ![]() Kendine, rahmetine layık gör beni RAB'Bim! ![]() ![]() Hamdım SANA ![]() sevgim SANA![]() saygım SANA![]() korkum SANA![]() şükrüm SANA![]() hayranlıgım SANA![]() tövbem SANA![]() ![]() Kabul Eyle!!! ![]() ![]() Kabul Eyle!!! ![]() ![]() Kabul Eyle!!! ![]() ![]() ALLAH'IM!!! ![]() (AMİN) |
|
|
|