Sevince Hz. Enese Gibi Sevmek |
|
|
#1 |
|
|
Sevince Hz. Enese Gibi SevmekEnes bin Malik Radıyallahu Aleyh anlatıyor ; Rasuli ekrem sallallahu Aleyhi vessellem den Hz Ebu Bekirin üstünlüklerini işitir Hayrette kalırdımServeri alem ahirete teşrif ettikten sonra kendisini bir gün rüyamda gördüm Önünde bir tabak vardı![]() Ya Rasulallah! Hak Tealanın sana verdiği nimetten ,Banada bağışla! dedim ![]() Bana bir hurma verdi Yine istedim bir tane daha verdiler![]() Böylece dokuz hurma olmuştu, uyandım Dokuz hurma elimde idi![]() HZ Bilal-i Habeşi Ezan okuyordu ![]() Mescide gidip ,sabah namazını Hz Ebu Bekir Radiyallahu Aleyhin arkasında kıldım ![]() Başımı kaldırınca,Hz Ebu Bekir Radiyallahu Aleyhin arkasını mihraba vermiş oturduğunu gördüm Rüyamda ,Rasuli Ekremin Önünde gördüğüm,hurma tabağı, Hz EbuBekir Radiyallahu Aaleyhin Önünde,duruyordu ![]() Ey Allahın Rasülülünün Halifesi ! Allahu Tealanın, sana ihsan ettigi nimetlerden banada ver! dedim Bir tane verdi Bir daha istedim![]() yine istedim, yine verdi dokuz hurma oldu![]() Yine istedim ![]() Ey !Enes! Gece Rasuli Ekrem, sana bundan fazla verdiyse bende vereyim ![]() ![]() buyurdu![]() ![]() Selam olsun böyle sevenlere ![]() ![]() ![]() Milyonlarca selatü selam bütün ihtiram sana Hakkın habibi gönüllerin tabibi ![]() ![]() YARASULALLAH![]()
|
|
Cevap : Sevince Hz. Enese Gibi Sevmek |
|
|
#2 |
|
ASUD€
|
Cevap : Sevince Hz. Enese Gibi Sevmekallah razı olsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
Cevap : Sevince Hz. Enese Gibi Sevmek |
|
|
#3 |
|
|
Cevap : Sevince Hz. Enese Gibi Sevmekcümlemizden ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|