Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilirsiniz, hakkında, isparta, kyk, yurtları

İsparta Kyk Yurtları Hakkında Ne Bilirsiniz..?

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İsparta Kyk Yurtları Hakkında Ne Bilirsiniz..?

Atabey Yurdu 1 Blok Antalya BÖlge MÜdÜrlÜĞÜ Isparta Gezİler Mah Hidirlik Mevkİİ Atabey 2713031 Karma Genel

EĞİrdİr Yurdu 1 Blok Antalya BÖlge MÜdÜrlÜĞÜ Isparta BaŞakevler Yani Pk28 Yenİ Mah 02463113593-94 Karma Genel

Isparta Yurdu 1 Blok Antalya BÖlge MÜdÜrlÜĞÜ Isparta Zafer Mh Kayi Yolu 2371325-26 Kiz Genel

Isparta Yurdu 2 Blok Antalya BÖlge MÜdÜrlÜĞÜ Isparta SÜleyman Demİrel Übati KampÜs ÇÜnÜr Mah Kiz Genel

Isparta Yurdu 3 Blok Antalya BÖlge MÜdÜrlÜĞÜ Isparta SÜleyman Demİrel Übati KampÜs ÇÜnÜr Mah Kiz Genel

Isparta Yurdu 4 Blok Antalya BÖlge MÜdÜrlÜĞÜ Isparta SÜleyman Demİrel Ü BatikampÜs ÇÜnÜr Mah Kiz Genel

Isparta Yurdu 5 Blok Antalya BÖlge MÜdÜrlÜĞÜ Isparta SÜleyman Demİrel Ü BatikampÜs ÇÜnÜr Mah Kiz Genel

Isparta Yurdu 6 Blok Antalya BÖlge MÜdÜrlÜĞÜ Isparta SÜleyman Demİrel Übati KampÜs ÇÜnÜr Mah Erkek Genel

Isparta Yurdu 7 Blok Antalya BÖlge MÜdÜrlÜĞÜ Isparta SÜleyman Demİrel Übati KampÜs ÇÜnÜr Mah Erkek Genel

Isparta Yurdu 8 Blok Antalya BÖlge MÜdÜrlÜĞÜ Isparta SÜleyman Demİrel Übati KampÜs ÇÜnÜr Mah Erkek Genel

Isparta Yurdu 9 Blok Antalya BÖlge MÜdÜrlÜĞÜ Isparta SÜleyman Demİrel Übati KampÜs ÇÜnÜr Mah Erkek Genel

Isparta Yurdu 10blok (Ücretİ Farkli) 10 Blok (standardi YÜksek) Antalya BÖlge MÜdÜrlÜĞÜ Isparta SdÜ DoĞu Kampusu İÇİ Sabanci Kiz Yurdu ÇÜnÜr Mah 2370649 Kiz Özel

YalvaÇ Yurdu A Blok Antalya BÖlge MÜdÜrlÜĞÜ Isparta YalvaÇmesyÜkokyani Zafer Mah 0 246 4414227-28 Kiz Genel

YalvaÇ Yurdu B Blok Antalya BÖlge MÜdÜrlÜĞÜ Isparta YalvaÇ Mes YÜk Ok Yani Zafer Mah 4414227 Erkek Genel

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com