Hangi Burç Nasıl Özür Diler? |
|
|
#1 |
|
Equinox
|
Hangi Burç Nasıl Özür Diler?KOC: Bir kere butun Koc'lar dunya şekeri olduklarina inanirlar ![]() ozur dilemelerini gerektiricek bişey yaptiklarini ya da soylediklerini hic duşunmezler ![]() o yuzden dizlerinin ustune cokmek yerine basitce "ozur dilerim" derler ![]() bundan ne azi ne fazlasi BOGA: Bir hata yaptiklarinda insanlarla yuzyuze bakmaya cok cekinirler ![]() hem zaten olan olmuştur![]() o yuzden Bogalarin ozur dilemedikleri icin kaybettikleri cok arkadaşlari vardir IKIZLER: Ikizler her ne yapmiş olurlarsa olsunlar, konuyu iyice derinlemesine bi araştirirsaniz mutlaka hakli cikacaklardir ![]() hakli olduklarini duşunmuyosaniz demek ki konunun yeterince derinine inmemişsiniz o da sizin sorununuz YENGEC: Bir Yengec'in ozur dilemesini bekliyosaniz buna pişman olursunuz ![]() ![]() her konuyu mutlaka kendi taraflarina cevirmeyi bu kadar iyi beceren başka bir burc daha yoktur ![]() ![]() sonunda bir bakmişsiniz yalvar yakar olan sizsiniz ASLAN: Bir aslan hatasini telafi etmek icin elinden ne geliyorsa yapar ![]() size cicekler alir, evinizin karşisindaki duvara kocaman harflerle BENI AFFET yazar, ayaklariniza kapanip yalvarir ![]() ![]() ![]() ![]() sonunda affettiginiz zaman kis kis gulmeyi de ihmal etmez tabi, ne de olsa ona karşi koymak ne mumkun BAŞAK: Başak hata yaptigi zaman ozur dilemekten cekinmez, ama bunu ne zaman yapacagini kendi kafasindan planlar ![]() herkesi kendileri gibi sandiklari icin boyledirler ![]() onlara gore iş işten gecmiş olsa bile sonucta ozur dilemiş midir, dilemiştir TERAZI: Hata yaptiklari zaman bunu itiraf etmeye cekinmezler ![]() o kadar ictendirler ki zaten ozur dilerim demelerine firsat kalmadan siz affettiginizi soylemiş olursunuz AKREP: Ozur dilemenin bir formalite olduguna inanirlar ![]() o yuzden bir telefon acmak ya da karşiniza alip konuşmak yerine kart ya da mail yoluyla ozur dileyen insanlarin cogu bu burctandir YAY: Yay'larin kitabinda pişmanlik, ozur gibi şeyler yazmaz ![]() hatasiz kul olmaz şarkisi onlarin hayat felsefesidir Başkalari onlara yanliş bişey yaptigi zaman da ayni tavri korurlar, cifte standart yapmazlar yani ![]() OGLAK: Onlardan basit bir "ozur dilerim"le kurtulamazsiniz ![]() uzuuuun bir aciklama beklerler ![]() 7 sayfalik bir savunma yazip da sonunda onu tatmin edebilmişseniz ne mutlu KOVA: Dunya tatlisi insanlardir ![]() hata yaptiklarini bilir ve saniyesinde durumu kurtarmak icin bişeyler duşunurler ![]() genelde de başarirlar BALIK: Kolay kolay ozur dilemezler cunku onlara gore herkesin olaylara bakiş acisi farklidir ![]() bir Balık ve ozur dilemek ha? şansinizi zorlamayin Alıntıdır ![]() ![]()
|
|
#2 |
|
|
Cevap : Hangi Burç Nasıl Özür Diler?OGLAK: Onlardan basit bir "ozur dilerim"le kurtulamazsiniz ![]() uzuuuun bir aciklama beklerler ![]() 7 sayfalik bir savunma yazip da sonunda onu tatmin edebilmişseniz ne mutlu baya zormuş=) konu için tşkelr ![]() ![]()
|
|
Cevap : Hangi Burç Nasıl Özür Diler? |
|
|
#3 |
|
|
Cevap : Hangi Burç Nasıl Özür Diler?AKREP: Ozur dilemenin bir formalite olduguna inanirlar ![]() o yuzden bir telefon acmak ya da karşiniza alip konuşmak yerine kart ya da mail yoluyla ozur dileyen insanlarin cogu bu burctandir eet=) tskler |
|
|
|
#4 |
|
gothicc_girll26
|
Cevap : Hangi Burç Nasıl Özür Diler?BALIK: Kolay kolay ozur dilemezler cunku onlara gore herkesin olaylara bakiş acisi farklidir ![]() bir Balık ve ozur dilemek ha? şansinizi zorlamayin hiç aLakası yoq bn sürekLi özüR diLerim ![]() xS
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() __|'seLin_
|
|
|
|
#5 |
|
meLankoLik_asaLet
|
Cevap : Hangi Burç Nasıl Özür Diler?YENGEC: Bir Yengec'in ozur dilemesini bekliyosaniz buna pişman olursunuz ![]() ![]() her konuyu mutlaka kendi taraflarina cevirmeyi bu kadar iyi beceren başka bir burc daha yoktur ![]() ![]() sonunda bir bakmişsiniz yalvar yakar olan sizsiniz tşkler ![]() ![]() |
|
|
|
#6 |
|
_SiYaH_
|
Cevap : Hangi Burç Nasıl Özür Diler?paylaşım için tşklr ![]() ![]()
|
|
#7 |
|
hey_crazygirl
|
Cevap : Hangi Burç Nasıl Özür Diler?BAŞAK: Başak hata yaptigi zaman ozur dilemekten cekinmez, ama bunu ne zaman yapacagini kendi kafasindan planlar ![]() herkesi kendileri gibi sandiklari icin boyledirler ![]() onlara gore iş işten gecmiş olsa bile sonucta ozur dilemiş midir, dilemiştir eft ya cok dogru :Dpaylasım için teşekkürler ![]()
|
|
#8 |
|
m_r_b
|
Cevap : Hangi Burç Nasıl Özür Diler?TERAZI: Hata yaptiklari zaman bunu itiraf etmeye cekinmezler ![]() o kadar ictendirler ki zaten ozur dilerim demelerine firsat kalmadan siz affettiginizi soylemiş olursunuz ![]() ![]()
|
|
#9 |
|
detay
|
Cevap : Hangi Burç Nasıl Özür Diler?ben bogayım ama özür dilemekten hiç kaçınmam teşekkürler |
|
|
|
#10 |
|
kezban
|
Cevap : Hangi Burç Nasıl Özür Diler?KOVA: Dunya tatlisi insanlardir ![]() hata yaptiklarini bilir ve saniyesinde durumu kurtarmak icin bişeyler duşunurler ![]() genelde de başarirlar yanii ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ne desemki ![]() ![]() ![]() ![]() =)=)
|
|
#11 |
|
cansel
|
Cevap : Hangi Burç Nasıl Özür Diler?BAŞAK: Başak hata yaptigi zaman ozur dilemekten cekinmez, ama bunu ne zaman yapacagini kendi kafasindan planlar ![]() herkesi kendileri gibi sandiklari icin boyledirler ![]() onlara gore iş işten gecmiş olsa bile sonucta ozur dilemiş midir, dilemiştir teşşekürler
|
|
#12 |
|
serserii
|
Cevap : Hangi Burç Nasıl Özür Diler?paylaşım için tşklr ![]() ![]()
|
|
#13 | |
|
acyesyehguunl
|
Cevap : Hangi Burç Nasıl Özür Diler?Alıntı:
![]() ![]()
|
|
|
|
|
#14 |
|
perisu_1907
|
Cevap : Hangi Burç Nasıl Özür Diler?YAY: Yay'larin kitabinda pişmanlik, ozur gibi şeyler yazmaz ![]() hatasiz kul olmaz şarkisi onlarin hayat felsefesidir Başkalari onlara yanliş bişey yaptigi zaman da ayni tavri korurlar, cifte standart yapmazlar yani ![]() ![]() doru :) |
|
|
|