Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
2009, komisyonu, kurultayi, makina, merkez, mühendisleri, odasi, tmmob, toplantisi, üye, öğrenci

Tmmob Öğrenci Üye Kurultayi 2009 - Merkez Öğrenci Üye Komisyonu 4. Toplantisi - Tmmob Makina Mühendisleri Odasi

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Tmmob Öğrenci Üye Kurultayi 2009 - Merkez Öğrenci Üye Komisyonu 4. Toplantisi - Tmmob Makina Mühendisleri Odasi

Makina Mühendisleri Odası Öğrenci Üye Komisyonu dördüncü toplantısı, 14 Şubat 2009 tarihinde Oda Merkezi‘nde yapıldı Toplantıda; Kurultay Afişi, Kurultayın yöntemi, Kurultay programı ve Yerel Kurultayların tarihleri kesinleştirildi Oda Yönetim Kurulu Üyesi Baki Çınar, bir önceki Komisyon toplantısında yapılan çalışmalar hakkında kısa bir bilgilendirme yaptı Toplantıda; 1 Taslak metinlerin; • Oda- Öğrenci İlişkisi ve Öğrenci Örgütlülüğü: Merkez, Denizli, Kocaeli • Üniversitelerde Neo-Liberal Dönüşüm ve Piyasalaşma: Adana, Bursa, İstanbul, Mersin • Üniversite-Sanayi-Toplum İlişkisi ve Mühendislik Eğitimi: İzmir, Ankara, İstanbul, Mersin • Kriz-İstihdam-İşsizlik: Eskişehir, Zonguldak, Bursa, Kocaeli, Kayseri • Mühendislikte Kadının Yeri: Tüm Şubeler; Bursa olarak en geç 25 Şubat 2009 tarihine kadar yukarıda koyu renkle belirtilen merkezlerde toplanmasının, 2 Katılım sayıları ve isim listesinin en geç 28 Şubat 2009 tarihine kadar Oda Merkezi‘ne bildirilmesinin, 3 Yerel Kurultay tarihlerinin; • Adana Şube: 28 Şubat 2009 • Ankara Şube: 28 Şubat 2009 • Bursa Şube: 1 Mart 2009 • Diyarbakır Şube: 28 Şubat 2009 • Edirne Şube: 27 Şubat 2009 • Eskişehir Şube: 26 Şubat 2009 •Gaziantep Şube: 28 Şubat 2009 • İstanbul Şube: 7 Mart 2009 • İzmir Şube: 3 Mart 2009 • Kocaeli Şube: 4 Mart 2009 • Mersin Şube: 28 Şubat 2009 • Samsun Şube: 23 Şubat 2009 • Zonguldak Şube: 27 Şubat 2009 olarak belirlenmesinin Oda Yönetim Kurulu onayına sunulmasına karar verildi KATILANLAR: MMO Yönetim Kurulu Üyesi Baki ÇINAR MMO Yönetim Kurulu Yedek Üyesi Osman TEZGİDEN MMO Ankara Şube Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz YILDIRIM MMO Teknik Görevlisi Cihan Şahan DÜNDAR Uğur ÜSTÜK; Adana Şube Utkucan ARI, Umut TEKTÜRK; Ankara Şube Eren ÖZMEN, Ulaş KAVAKLI, Alper ALTHER, Volkan ŞEKER, Cüneyt HATUN; Bursa Şube Gültekin Koyuncu; Denizli Şube Ömer ŞAHİN, Abdulkadir YILMAZ; Diyarbakır ŞubeHakan EROL; Edirne Şube Savaş KOCAKAYA, Baran ARAS; Eskişehir Şube Murat MERCAN, Ali Ekber ÇELİK; Gaziantep Şube Mete BAY, İ Can TEKİN, Abdurrahman BİNİCİ, Olcay TÜRKOĞLU, Hıdır MARAL; İstanbul Şube Onur Can ARSLAN; İzmir Şube Yasin BAYRAK; Kayseri Şube Barbaros SARAÇ, Ömer BOZKURT, Çağdaş ÜNLÜ; Kocaeli Şube Önder OVA, Emrah SERT, Mehmet ÇAKMAK; Mersin Şube Seren ATÇEL, İlyas TUNCER; Zonguldak Şube

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com