Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
emodan, kibrista, seminer, öğrencilere

Emodan Kibrista Öğrencilere Seminer

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Emodan Kibrista Öğrencilere Seminer

EMODAN KIBRISTA ÖĞRENCİLERE SEMİNER

Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tarık Öden ve Yönetim Kurulu Saymanı Serdar Paker, Kıbrıs'ta düzenlenen seminere katılarak öğrencilere, EMO çalışmaları ve Türkiye'deki Serbest Müşavir Mühendis (SMM) uygulamalarına ilişkin bilgi aktardılar

Doğu Akdeniz Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü ve Kıbrıs Türk Mühendis Mimar Odaları Birliğine (KTMMOB) bağlı Elektrik Mühendisleri Odasının (KTEMO) işbirliği ile SMM uygulamalarına ilişkin olarak 1 Haziran 2009 tarihinde Kıbrısta seminer gerçekleştirildi Seminere, Kıbrıs EMO Yönetim Kurulu Başkanı Ayşe Tokel ve Yönetim Kurulu Yazmanı Osman Eminel ile EMO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tarık Öden, Yönetim Kurulu Saymanı Serdar Paker katılım sağladıEMO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tarık Öden, seminerde EMOnun yürüttüğü çalışmalara ilişkin bilgiler aktarırken, EMOnun kamu yararını ve üyelerinin haklarını korumak için faaliyetler yürüttüğünün altını çizdi EMOnun TMMOB çatısı altında demokratik ilkelerle faaliyetlerinin sürdürdüğünü ifade eden Öden, EMOnun meslektaş adayları için EMO-Genç adıyla yürüttüğü örgütlenme çalışmasından söz etti Öden, EMOnun misyonuna, Meslek İçi Sürekli Eğitim Merkezi (MİSEM) çalışmalarına, EMOnun düzenlediği bilimsel etkinliklere ilişkin bilgiler de aktardı EMO Yönetim Kurulu Saymanı Serdar Paker ise SMM hizmetlerinin nasıl yürütüldüğüne, SMM bürolarının ortaklık yapılarının ve ücretli çalışmanın nasıl şekillenmesi gerektiğine ilişkin bir konuşma yaptı Paker, elektrik-elektronik, bilgisayar ve biyomedikal mühendislerinin unvanlarına göre hangi tesislerde çalışabileceğine ilişkin bilgi aktardı Paker, Doğu Akdeniz Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü öğrencilerine yüksek gerilim alanında çalışmak istemeleri durumunda hangi dersleri almaları gerektiğini de anlattı EMO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tarık Öden ve EMO Yönetim Kurulu Saymanı Serdar Paker, Kıbrıstaki temasları çerçevesinde KTEMOnun binasını ziyaret ederek, binada yer alan laboratuvarda incelemeler yaptılar
10072009 15:48:11

ELEKTRİK İÇ TESİSLERİ YÖNETMELİĞİ TASLAĞI 5 YILDIR BAKANLIKTA BEKLİYOR (1227)

EMO ESKİŞEHİR ŞUBESİ İLK GENEL KURULU'NU GERÇEKLEŞTİRDİ (539)

7 ENERJİ SEMPOZYUMU SONUÇ BİLDİRGESİ AÇIKLANDI (474)

EMO DENİZLİ ŞUBESİ 8OLAĞAN GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ (429)

EMO BURSA ŞUBESİ 12 OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI (375)

EMO İZMİR ŞUBESİ 28 OLAĞAN GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ (366)

EMO'DAN DAYANIŞMA GREVİNE DESTEK (323)

ÇEÇEN VE KÜÇÜK HALK TV'DE (297)

EMO ADANA ŞUBESİ 13 OLAĞAN GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİ (282)

3 AĞ VE BİLGİ GÜVENLİĞİ SEMPOZYUMU "BİLGİ VE TOPLUM" TEMASIYLA DÜZENLENİYOR (239)
Ayrıntılı bilgi için wwwemoorgtr

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com