|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| düzenlenecektir, eğitim, emo, genç, kampi, yaz |
Emo Genç Yaz Eğitim Kampi Düzenlenecektir. |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Emo Genç Yaz Eğitim Kampi Düzenlenecektir.EMO GENÇ YAZ EĞİTİM KAMPI DÜZENLENECEKTİR ![]() DUYURU 26 Ağustos-2 Eylül 2009 tarihleri arasında EMO İzmir Şubesi tarafından Dokuz Eylül Üniversitesi tesislerinde EMO Genç Yaz Eğitim Kampı düzenlenecektir Yazının devamı için tıklayınız![]() TMMOB, EMO ve EMO-Genç örgütlülüğünü güçlendirme temelinde birlik anlayışı ve ilkelerinin meslektaş adayları tarafından benimsenmesi; birlikte üretmeye, toplumcu bakış açısına, kamu yararına, emeğin değerine, ülke ve dünya gündemine yönelik farkındalık yaratılması, mevcut öğrenci ve üniversite sorunlarının, çözüm önerilerinin ve geleceğe dair EMO-Genç çalışmalarının tartışılmasının hedeflendiği EMO-Genç Yaz Eğitim Kampı 26 Ağustos-2 Eylül 2009 tarihleri arasında DEÜ Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilecektir Diğer ayrıntılar için aşağıda belirtilen linki tıklayınız![]() www emo org tr/etkinlikler/emogencizmirkamp/index php?etkinlikkod=121Katılımcı bilgi formu (296(03 07 2009 14:01:37)03 07 2009 14:15:48 ŞUBEMİZCE PLANLANAN MİSEM SEMİNERLERİ DEVAM ETMEKTEDİR (1082)DİCLE ÜNİVERSİTESİ ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ TARAFINDAN 22-24 NİSAN 2010 TARİHLERİNDE 18 SİNYAL İŞLEME VE İLETİŞİM UYGULAMALARI KURULTAYI DÜZENLENECEKTİR (291)EMO D BAKIR ŞUBESİ 16 ÇALIŞMA DÖNEMİ KOMİSYONLARI OLUŞTURULACAKTIR![]() (79)EMO DİYARBAKIR ŞUBESİ MARDİN İL TEMSİLCİLİĞİNDE TEKNİK GÖREVLİ POZİSYONUNDA ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE BİR ELEKTRİK VEYA ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSİ ALINACAKTIR (62)Ayrıntılı bilgi için www emo org tr |
|
|
|