Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
atatürk, havalimanı, işkencesi, tav

Tav Ve Atatürk Havalimanı İşkencesi

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Tav Ve Atatürk Havalimanı İşkencesi

Tav Ve Atatürk Havalimanı İşkencesi[/b]

İstanbul Atatürk Hava Limanında eskiden güvenlik işlemlerinden geçmek 5 dakika içerisinde mümkün idi Son dönemlerde bu bekleme süresi 15 dakikayı geçmeye başladı Kapıda biriken yolcular havaalanına girebilmek için güvenlikten geçmek zorundalar Bu çok normal bir konu, tabii ki havaalanının güvenliği önemli Sorun şu ki sadece birkaç X-ray cihazı ve yetersiz güvenlik görevlisi bulunduğu için yolcular beklemek zorunda kalıyorlar Bunda ne sorun var diyeceksiniz, son bir kaç ay içerisinde 2 kez uçağıma son 20 dakika kala işlem yapabildim Bilet kontuvarına geldiğimde görevliler işleminizi yapmamamız gerekiyor ama uçuşunuzu kaçırmamanız için yardımcı olacağız bu sefer diyerek sitem ettiler İyi ama suç benim değil ki Dakikalarca havaalanındaki ana girişten güvenlik kontrolunden geçmeyi bekledim Şikayetimi kime yapacağım dediğimde de görevliler bu işlemin havaalanının yönetimini elinde bulunduran TAVyetkililerine yapılması gerektiğini ve onları ilgilendirmediğini söylediler Sayın TAV yetkilileri! Havaalanındaki bu güvenlik işkencesine acilen bir son vermenizi rica ediyorum! Yolcuların çektiği bu sıkıntıya duyarlı olacağınızı ümit ediyorum Bu yazı TAV bu sorunu halledinceye değin sitede kalacaktır! Bilgilerinize

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com