Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hüsranla, sonuçlanan, tarifler

Hüsranla Sonuçlanan Tarifler

Eski 08-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hüsranla Sonuçlanan Tarifler

Bazen bir yerlerde okuduğumuz bir tarifi yada çok sevdiğimiz bir tatlıyı denemek için mutfağa gireriz Keyifle malzemeleri hazırlarız ve tarife göre uygulamaya başlarız Ama bazen sonuç hüsran olur Çünki tarifte yazmayan yada gözümüzden kaçan küçük bir ayrıntı herşeyi mahveder

Sizin de böyle anılarınız varmı? yada varsa paylaşmak istermisiniz?

ilk adımı atayım kurabiye canavarıyımdır çok severim ve yaparım ama un kurabiyesini hiç denememiştim, neyse işte canım istedi bir gün girdim mutfağa özene bözene şekil verdim tepsiyi yağladım güzelce dizdim ve fırına koydum aradan 15 dk geçti bi bakayım dedim piştimi, fırının kapağını açtım bi baktım benim özenerek şekil verdiğim kurabiyeler dümdüz olup birbirine yapışmış kurabiyemi yaptım çörek mi belirsiz meğer un kurabiyesi pişirilirken tepsi yağlanmazmış kimseye göstermeden kek gibi dilimleyerek yedim

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com