![]() |
Barbunya İzgara |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Barbunya İzgaraMALZEMELER 4-5 adet barbunya balığı, 2 adet biber 1 adet domates Sosu için: 1 çorba kaşığı zeytinyağı 1 çorba kaşığı limon suyu tuz HAZIRLANIŞI Ön hazırlık olarak içini temizlemek için balıkların karınlarını kesin ![]() ![]() ![]() ![]() Domatesi ve biberleri de ızgarada pişirin ![]() ![]() ![]() Not: Barbunya balığını ızgaranın yanı sıra tavada da pişirebilirsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() Tarifi sizden önce 4873 kişi okudu Tarifi arkadaşına gönder : Tarif ara Popüler liste Ağlayan kek Fırında Tavuk Makarna salatası Domates Çorbası Açma Kakaolu Islak Kurabiye Peynirli Poğaça (Kolay) Tuzlu Kurabiye Sütlü İrmik Tatlısı Batırık Yeni yemekler Aşure Pırasalı Pay Tart Kendini Sevdiren Kakaolu Kare Dilimleri Çikolatalı Üçgen veya Törkiş Bar Patlıcan İtalyan İşi Bonfile Akşam Sefası Makarna Dedikodu Çarçabuk Bir Fanfin Makarna Pekmezli İncir Tatlısı |
![]() |
![]() |
|