Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
cengiz, gıcık

Cengiz Gücük

Eski 08-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Cengiz Gücük

Cengiz Gücük 1942 yılında İstanbul'da doğdu 1964-65 Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekoratif Resim Bölümü Mezunu 1965-67 Almanya’da Ulm Katedrali’nde Restoratör 1971 Almanya’da Baden-Württemberg eyaletinde genç ressamlar ödülü 1972 Avusturyalı Ressam “Fantastik Gerçekçilik” kurucusu Prof Ernst Fuchs ile çalışmalar

1970-74 Almanya’da vitrin dekoratörü olarak çalıştı 1974-2001 yılları arasında resim çalışmalarının yanında sırasıyla; Atalar, KİP ve İGS Firmalarının dekoratörlüğünü yaptı

SERGİLER
1964 Devlet Resim Sergisi
1964 Akademi Ödülleri Sergisi
1967 Devlet Resim Sergisi
1971 Almanya Ulm’da Kornhaus’ta Sergi
1973 Ulm Müzesinde Sergi
1974 Almanya’da Wertingen’de Sergi
1976 Taksim Sanat Galerisi’nde Kişisel Sergi
1992-93 Vakko Sanat Galerisi’nde Karma Sergi
2002 İstanbul Vakıf Bank Kişisel Sergi
2003 İstanbul Tolga Eti Sanat Evi Kişisel Sergi
2007 Tatbiki Sanat Galerisi (Buluşma 2) Karma Resim Sergisi
2007 Devlet Tatbiki Güzel Sanatlar Yüksek Okulu Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi 50 Yılı Kutlama Etkinlikleri dolayısıyla Öğretim Üyeleri DTGSYO ve MÜGSF Mezunları 50 Yılın Sanatçı ve Tasarımcıları sergisi
2008 Tatbiki Sanat Galerisi Kişisel Sergi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com